Konstigt värre....

Tänkte vara duktig och motionera lite idag, men hör och häpna fjärran höjder stänger 18!!! What??! Det  betyder med andra ord att jag inte kommer att kunna motions simma som jag planerat i sommar. Tänkte att det är skönare att simma än att svettas i spåret när det är varmt ute men icke, det blir spåret iaf.

Så idag har jag alltså varit i hemlingby och sprungit på hemvägen stannade jag vid Lindholms å köpte frukt. Å nu till det konstiga. Försäljaren verkade lite smått förvirrad...

-Hej, säger jag.
-Jag har inga plastpåsar går det bra att ta det i bilen? 

Ok, tänker jag brukar man inte hejja på folk. Jag har ju inte ens sagt att jag ska handla. Fast  det kanske är uppenbart.

-Har du mobil jag kan låna??
-Ehh, nä jag har varit och sprungit, jag brukar inte ha med mig telefonen då.
-Ok, hur lång tid brukar du springa??
-Jag sprang 5 km idag.
-Man blir smal när man springer va??
-Ja, det kan man bli, om man tränar regelbundet.
-Du är smal tycker jag.
-Ok,tack!! Jag vill köpa lite jordgubbar.
-Ja, kan jag lägga dom i bilen.
-Ja gör det, tack. HEJ DÅ!

Skum tjej det där, hahha. Riktigt skum!

Jaja, nu vet ni det. Nu är det duschen som gäller sen film och frukt.
Hejpa hejpa...





Midsommar...

Åhh vad midsommarafton var en trevlig dag. Hur mysigt som helst hade vi det.
Morgonen spenderades iofs i stress å kaos här hemma, men sen var det bra. Dagen började med att byta en bajsblöja,sen torka upp 2 spyor i sängen(theo hostade upp välligen), frukost, baka tårta och då gick elvispen sönder, tur att grannen var hemma så jag kunde låna hennes, fixa picnic mat osv. Jag kände mig skitstressad och började bli lite småirriterad. Men så fort vi var utanför dörren kom lugnet och stressen var som bortflugen.

Vi åkte till Matte å Sara som väntade på oss, lämnade över tårta och grjeor å sen begav vi oss till furuviksparken.


Där åt vi picnic, klappade getter, barnen åkte karuseller och papporna utmanade varann i att övervinna sin höjdskräck.


Mattias vann!! Men det ska kanske tilläggas att bägge 2 grinade, kramade stolpar och bad till gud däruppe, hahah.




Efter furuvik åkte vi hem till Matte å Sara och grillade, spelade badminton, pratade å hade mysigt. En väldigt trevlig midsommar blev det, som sagt.

Idag är jag ledig och solen skiner, som den gjort några dagar här i Gävle. Underbart!! Vet inte riktigt vad jag ska hitta på en dag som denna, fjärran höjder eller furviksparken kanske. Jaja, nu är det frukost som gäller, magen kurrar...

Det var inte igår...

jag steg upp så här tidigt!! Klockan ringde 5.30, usch det är alldeles för tidigt. Men så här dagen innan midsommar är det full rulle på bageriet.
Tycker synd om barnen som måste gå till fritids och dagis så här tidigt. Dåligt samvete, en mammas ständiga börda....

Tänkte smyga ner på stan innan jag hämtar kidsen och köpa en liten present åt Nicco, han har jobbat mycket den här veckan och sovit lite. Sen kan man slänga på lite fysisk aktivitet, som 30 mil på cykel utan en riktig vila efter.  Inte en bra kombination.

Ja ni ser ju, han behöver en glad överaskning.

Har funderat på om man ska bjuda hem nån ikväll,vore väldans trevligt med lite sällskap vid middagsbordet. Eller bara för en fika. Vi får väl se hur pigg Nicco är. Han kanske bara vill dra täcktet över huvudet och dö, vem vet??

Man tager vad man haver...


De orden stämmer väl ganska bra in på denna bild. Jag ställde ut en kastrull med vatten till Theo idag, min tanke var att han skulle fylla på sin vattenpistol där. Hans tankar gick åt ett helt annat håll, han såg den pyttelilla kastrullen som en pool.

Idag lunchade jag å Cissi på Mocca, de har så goda sallader där

En kaffe to go och en glass blev våran efterrätt som vi njöt av i sommar solen medans vi pratade om livets bestyr. Det är inte ofta en arbetslunch blir så mysig som idag. Det kan ju kanske bero på att vi aldrig har lunch samtidigt iofs....

Nu ska jag öva lite gitarr innan det är läggdax

Slänger in en...

skön låt med Tanya Stephens på morgonkvisten!! Härlig musik till frukosten

Igår det var alla Paulinors dag...

Och jag fick en hel del söta namnsdags hälsningar på mobilen. Kl 7.00 kom det första från mina kära föräldrar, dom är uppe med tuppen dom. Jag fick det här gulliga meddeladet av Simone min svägerska.

Du ska komma ihåg att du är en stor del av familjen, utan dig skulle den inte vara hel, glöm aldrig det:) älskar dig solstråle!

Hur gulligt var inte det!! Tack, tack!! Blev faktiskt förvånad över att det var så många som grattade.

Vi brukar inte riktigt uppmärksamma namnsdagar i min familj, kanske för att alla inte har en namnsdag att fira. Blir ju lätt så med ovanliga namn läs icke svenska.
Men jag köpte något igår som vi kan kalla för en namnsdags present, man måste ju skylla på nått eller hur.

Visst är den snygg, min svarta skönhet. Synd bara att man inte kan köpa talang på musikaffären oxå hahha


En olycka kommer sällan...

ensam, det är så sant det är sagt..

Nicco var verkligen kung knas igår!! Hahaha, som om det inte räckte med ihop limmade fingrar parkerade han bilen i en backe, går ur å lämnar av Vincent hos en kompis. Kommer tillbaka å hittar inte bilen. Det står en tant på gatan och säger att det rullade förbi en bil nyss utan förare. Nicco kollar ner mot gatan och ser våran bil snyggt parkerad i en häck.
-Jaha!! Det var min bil... Svarar han lätt generat och inser att han glömt handbromsen.
Det blev ett stort hål i häcken, men dom som ägde den sa att det inte var några problem och att det växer ut när Nicco ringde på dörren och bad om att få ersätta dom för skadorna.

Tittade på pojkarnas match igår. Tog en promenad dit och hoppades på att lilleman skulle somna på vägen

Och han var på god väg att bli vän med John blund, men jag fick ta 2 extra varv runt kvarteret innan de bruna ögonen var slutna. Så jag hann bara med att se ena halvleken, men det gjorde inget. De är ju så duktiga grabbarna, riktigt kul att se. Dom vann över de som leder serien.




Motala...

Vi hade det väldigt trevligt i motala. Vi åt gott och hade härligt sällskap. Det är verkligen synd att vi bor så långt ifrån varandra, vi träffas ju inte direkt ofta. Senste gången var förra midsommar, typ ett år sen.



Strike a pose, sa jag. Väldigt lydiga pojkar det där.

Under bilfärden hem hade vi roligt med en ballongpinne från donken


Mmm you sassy girl, eller???

Föresten var Nicco hur duktigt som helst på Vätterrundan. Han hade som mål att klara 18 tim, ville helst cykla på 16 och kom i mål efter 12 och 40 min. Jag säger bara you rock baby!! Nu har de bara simningen kvar sen är klassikern avklarad.
Det verkar som om Nicco har fått blodad tand för han frågade om inte han och jag skulle cykla nästa år, nja tror inte det va!! Och han har redan bestämt att vi ska åka vasaloppet tillsammans. 9 mil, jag tyckte att det räckte gott med de 3 milen jag åkte i tjejvasan.

Min älskling lasse och fastklistrade fingrar

Nu är den betalad och uthämtad min Winnerbäck biljett!!

I´m a happy puppy right now...

Vad tror ni mitt hjärta gjorde idag?? Jo han limmade ihop sina fingrar när han lagade en plastgrunka på bilen, hahaha...De är ju typ sånt man läser om, trodde fakriskt inte att det skulle funka i verkligheten. Jävligt snabbtorkade lim det måste ha varit.
Jag hörde hur han skrek att dom satt fast, så jag gick dit å tittade å han ljög inte!!

haha, stackars älskling!! Han skrek som attans när han slet loss fingrarna. Huden är borta på spetsarna nu.

Han tycker lite synd om sig själv(med rätta) och jag kan inte sluta skratta...

Nu frukost

sen är det packa och hit the road som gäller.
Ska ju till Motala idag och hälsa på Martina, Björn och barnen. Vi har bestämt att vi ska stanna i Linköping ett tag och luncha på Ikea och sen åka till busfabriken. Kuligt

Nyvaken?? Nää, hur kan ni tro det, hahah
Hejdå på ett tag..

Förrensten, såg den första blomman på rosorna igår. Det kommer att bli ett fint rosår i år

Shit, vad gammal jag låter när jag skriver så där, haha. Kan tro att man pensionär!! Men tiden går ju, är ingen ungdom längre. Fyller ju fan 30 nästa år...

Efter regn kommer

solsken, JIPPIE!!
Idag har vi lufsat runt här hemma, varit i lekparken och skojat.


Lite solglasögon lekar:





Haha, snyggt ihop klämt öga jag har...

Snart är det dags för fotbollsmatch. Vi kommer att spela en man kort. Kul 40 min utan avbytare och en man mindre. Det kommer att gå super bra för oss!!!

Underbara Melissa Horn..

älskar hennes musik


Vackra kvinna, underbara texter, sköna musik

Nu drar jag till stan å köper mig en gitarr, hahah

Jaha, då var det mulet igen...


när ska det fina sommarvädret komma??
Jag hade planerat att vara ute hela dagen,njuta av värme och sol. Jag är ledig idag som ni kanske förstår.  Och idag blir man änka för en helg oxå!!
Nicco ska nämligen ner till Motala och cykla vätterrundan, hela 30 mil. Det är inte illa pinkat.
Jag har planerat att åka och hälsa på vänner i Motala på lördag, nu när man blir ensam. Så kan man kanske ta emot Nicco när han kommer i mål.
Men vad som händer ikväll det vet man aldrig, hade tänkt att spa lite på altanen. Fixa fina sommarfötter och lägga en mask med ett glas vin. Men i det här vädret blir det nog en film.

Svar till anonym...

"Måste bara fråga
Hör du av dig till dina s.k. vänner? För det låter hela tiden som om allt är deras fel men det står aldrig att du ringer till dem eller hör av dig till dem. Är de så hemska som du skriver så kanske det är dags att skaffa nya?"

Självklart ska du fråga om du undrar!!
För det första är mina vänner i Gävle inte s.k. vänner, utan vänner. De är människor jag verkligen bryr mig om och tycker fruktansvärt mycket om. De är inte hemska på något sätt(och det har jag väl aldrig sagt) utan helt underbara att umgås med. Vi har verkligen roligt när vi träffas.
Men för tillfället kan jag inte påstå att vi träffas ofta. Utan jag är mest med Nicco och barnen. Vilket självklart inte är något att klaga på. Fast jag skulle ljuga om jag sa att jag inte känner mig ensam. För jag saknar verkligen en bästis. Någon som hör av sig lika mycket till  mig som jag hör av mig till den. Någon som prioriterar mig ganska högt på vänskapslistan.
Jag säger inte att mina vänner prioriterar mig sist eller att dom inte bryr sig. För jag tror verkligen att de bryr sig om mig. Men jag är inte direkt den de ringer till om det har hänt något roligt som de måste berätta eller om de är ledsna och behöver prata. Och jag önskar att jag vore den personen för någon.
Jag vet inte riktigt vad du menar med att allt är deras fel. För jag tycker inte att det är någons fel att en person känner sig ensam. Det kan bero på många saker. Man kanske inte innerst inne mår så bra som man ger sken av. Man kanske har väldigt dåligt självförtroede som man håller på att försöka bygga upp. Och så är fallet med mig. Jag kämpar nästan dagligen med att bygga upp självkänslan. Att tycka att jag duger som jag är mm.
Självklart brukar jag höra av mig till mina vänner men just nu är jag förmodligen inne i en svacka för jag orkar inte riktigt höra av mig till någon. Och det är nu som jag mest behöver att någon hör av sig och säger;
-Kan inte du och jag ta en kopp te ikväll och snacka lite skit!!
Eller
-Kan vi inte ta en prommis ikväll, det var längesen vi sågs nu!!
Men så är det inte riktigt. Och det är nog inte något någon gör med flit. Jag tror inte att de tänker på att höra av sig på en vardag för lite kompismys.

Men som sagt, jag tycker verkligen om de tjejer jag umgås med. Önskar bara att det var lite oftare. Jag önskar att jag kände mig som en i gänget. Men det gör jag inte riktigt.

För övrigt skriver jag precis hur jag känner mig i bloggen. Det är inte meningen att det ska kasta dåliga skuggor eller reflektera någon annan på ett dåligt sätt. Jag skriver vad jag känner för tillfället vare sig det är muntra miner eller om det går i deppigt blått. Och det jag känner och upplever just nu är att jag verkligen saknar en Ellie som i cougar town, men det har du kanske förstått:)

Hoppas att du är nöjd med svaret, det kommer från hjärtat.


Kan inte sova...

så då sitter man på datan, haha

Idag har mina barn fått tofflor av en kund som tillverkar skinntofflor själv, gulligt!!


Efter jobbet for jag å Nicco till  stadium en snabbis och snubblade över en rea. Vi fick bland annat i med oss denna finan dress till Theo hem.

200 spänn som hittat eller hur!!

Hittade denna roliga kommentar i byxan och tröjan

Kanske lite svårt att se vad det står Keep away from fire är iaf texten. Skit kul ju, jag antar att det inte finns någon som lägger sina kläder nära eller i en eld med flit, hahaha

Men vad enda in i....

vad är det där??

Spöken mitt på dagen??

Jaha, neej ok det var bara Nicco å Billy som städat ur mjöltanken ....

Moahahah

skynda skynda...

bråttom, bråttom...

Måste slänga i mig salladen..

Och skölja ner den med lite juice...

Nu är det bråttom, måste göra kontorsarbete och äta på 30 min, sen är det fotbollsträning. Med killarna!! Dom kommer att köra över mig de jävlarna.

 


Ska snart till jobbet...

väntar mig en lynchning....vi får väl se hur det går!!

Nu när det är sommar å varmt ute(eller ska vara sommar å varmt ute) har jag hängt ut kläderna på tork. BIG FUCKNIG MISTAKE.

Varför?? Jo, för att vi nu har fått solblekta kläder och det är inte snyggt. Sen hängde kläderna ute under typ 2 dagars spöregn. Ville inte direkt ta in kläderna när dom blivit genomblöta. Vad resulterade det i?? Jo att kläderna nu mera luktar unket. BLÄÄÄ.... Jag verkligen hatar kläder som inte luktar nytvättat. Det gör väl kanske dom flesta iofs. Kommer dessa kläder någonsin att lukta gott igen??


Somebody help meee...

Lilleman sover middag...

och jag har fått en släng av höstdepression så här mitt i juni. Måste vara regnet som gör det!!

Jag drömmer mig bort:

jag drömmer om ett hus på landet
jag drömmer om höns och getter på min gård
jag drömmer om härliga grannar som kikar in på kaffe
jag drömmer om min egna "Ellie" i Cougar town(skulle dö för en kompis som bryr sig och hälsar på varje dag)
jag drömmer om tjejträffar med spel, vin och skratt
jag drömmer om en hund
jag drömmer om det sociala liv jag önskar att jag hade(känns nästan tråkigt att vara ledig från jobbet eftersom jag inte har nån att umgås med, inte så spännande att vara hemma hela tiden)

Jag och Nicco har pratat om att flytta, bara dra härifrån. Sälja allt vi äger och har å börja om pånytt. Vem vet!!!

Jaja, nog med självömkan nu. Det är väl bara att ta sig i kragen å ta nya tag antar jag....

Kissing the sadness bye bye then

En ledig dag...

och regnet öser ner utanför fönstret.!! BORING!! Vill hitta på nått men vet inte riktigt vad. Funderar på ett badhusbesök kanske.



Lagar lunch förtillfället och lyssnar på gammal musik!! Hur längesen var det inte man hörde den här låten. Hon är ju såå störtskön fröken Pink!!

Sökes...

tjejer som vill spela fotboll!!

Finnes: Ett korpen lag som tyvärr alltid spelar med en avbytare...

Och idag verkar vi få lämna WO. Eftersom vi inte blir ett fullt lag ens, ska försöka ringa in min systra från U-sala.

Keep your fingers crossed...

Ett litet paket

från hennes

Å vad ligger det i??



En stråhatt, ful som stryk.... Tänkte att jag skulle bli så där romantiskt snygg i den men icke. Den lämnas tillbaka!!



Ett par shorts som var ligga snygga som jag tänkt mig, TUR!! För jag har inte haft tur med min nätshopping på sistone, allt har skickats tillbaka, men dessa godingar får stanna..

men BAJS oxå...

Hade tänkt att dra mig neråt Uppsala på tors och se på The baseballs på Katalin.

The Baseballs (DE)
Men det är slutsålt...BUHUU...

Gårdagens insikt...

Sitter i bilen å väntar på mitt resesällskap till Ockelbo. Är lite uttråkad eftersom de sa att de skulle komma direkt men de fick mig att vänta ett bra tag.
Tydligen är det så när man reser med äldre, de ska kissa och kommer på en massa andra saker i sista sek som måste göras.

Tar lite ego bilder

Hmmm, undrar hur jag ser ut när jag sitter

Vaaa, wtf.....
Jaha nu slipper jag undra, det är alltså så här jag ser ut. En bilring, fyy faaan!!! Sommar kroppen 2010 existerar inte, iaf inte den kropp jag vill ha.
Å nu till insikten:
Det är lika bra att vara nöjd med mig själv precis som jag är. Jag lär ju inte bli snyggare med åren. Det är lika bra att inte nojja över vad jag äter eftersom man ska njuta av livet. Det är lika bra att acceptera mig och hur jag ser ut, för jag har ju mitt på det säkra hahhaa. Jag är ju redan gift....

Ganska bra insikt att komma fram till när man är 28, snart 29. Lite försent enligt mig men bättre sent än aldrig eller hur......


Veckan som gått...

Veckans big no no: Jag har brutit mitt godisförbud
Veckans tankar: Har gått till en tjej som jag inte tål/älskar. Vi har en konstig relation som jag inte blir klok på. Men i veckan har jag tänkt en del på henne och drömt om henne på nätterna. Weird...
Veckans överaskning: Jag ska bli moster, åh som jag har längtat efter det:)
Veckans roliga: Simone har tagit studenten och blivit vuxen på riktigt.
Veckans hemlis: Jag har smyg handlat lite kläder till mig själv på Carlings, håller tummarna på att Nicco inte blir arg.
Veckans utflykt: Jag och barnen har varit i furuvik med Cissi och hennes barn. Så mysigt...
Veckans mys: Har varit på Wij trädgårdar med svärisarna å gammelmormor.
Veckans uttal: Niccos mormor tycker att vi ska skaffa en städerska. Hon anser att vi behöver avlastning. Kan inte annat än att hålla med, skulle vara ruskigt skönt att slippa tänka på stöket här hemma.

Lite bilder:





Men hallå på er...

har tagit en blogg semester på en vecka, som ni kanske har märkt...

Är snart på väg till wij trädgårdar i Ockelbo med svärisarna och gammelmormor.

See you ikväll...


Mee liky denna sköna låt...

Sveriges nationaldag...

firade vi i Boulognern. Vi tittade på bockarna som ska pryda våran stad och röstade på de vi tyckte var snyggast.

Den här var min favorit

Theo provade på livet som konstnär


Riktigt snyggt blev det.
Sen lekte vi i lekparken ett tag för att sen ta en glass och springa hem i regnet. Mysigt... Jag hoppas på att Sverige anamar lite av Norges nationaldags firande, för vi ska väl trots allt vara stolta över vårat vackra land.

Nu är det dags för film, hyrde It´s complicated, tror att den är skit rolig. Snacka om att man fick skämmas när vi hyrde idag eftersom jag jag lämnade tillbaka 3 filmer som var typ 3 veckor över tiden!! Jag säger bara:

Starkt jobbat PG!!!

Lördag...

en skön dag!!
Idag har vi slappat, varit på stan en snabbis men mest mysat runt här hemma.

Nicco tog en sovmiddag, då passade jag på att busa lite, moahah

Barnen har haft vattenkrig, som man ofrivillgt blev indragen i.

Det har verklig varit en härlig lördag, vi grillade till middag(inte direkt otipat eftersom vi grillar i tid och otid), till kvällsfika provade vi folkets bröllopstårta. Vilken besvikelse. När man läser receptet låter det hur gott som helst men den är verkligen inte värd att heta folket bröllopstårta.

Men den är fin iaf. Nu ska vi ner på ängen å spela boll med grabbarna. Trötta ut dom lite så att dom somnar gott snart. För ikväll ska vi dela på en flaska vin å prata om våra framtidsplaner, my baby and I....

Gårdagen i bilder










En mysig dag, en full och glad student, en god matbuffé....

Jag gör det...

jag kan, jag vågar(egentligen inte), jag ska:

Hoppa fallskärm i sommar!!!

Jag har länge velat hoppa bungyjump eller fallskärm, trots att jag har en jävla höjdskräck. Shit fick ju svindel när jag var på mor å fars balkong igår, hahhah. Men man ska ju utmana sig själv eller hur!! Hittade nyss en sida där det kostar 2300 för ett tandem hopp utanför U-sala. I will do it!!
Lika bra att hoppa tandem förjag kommer säkert att vara så paralyserad av skräck att jag glömmer att dra i snöret eller nått....




Vad hände??

Igår kväll när jag grejade i köket hörde jag en duns från övervåningen och sen började Theo gråta. Jag springer upp så fort jag kan, han pekar på sina fötter. Jag blåser och pussar på dom, men märker sen att han är svullen runt ögat. Han har även en bula på pannan.
När han vaknade imorse var han ännu mer svullen i ögat.


Jag har inte hittat nått märke efter getingstick eller myggstick. Jag fattar noll!!

Vad hände??

Imorgon tar hon steget...

ut i vuxenlivet, min älskade lilla syster.

jag å mathilda för några år sen

Imorgon bär det av till U-sala för att fira den sista som tar studenten i fam Romin. Trodde att vi skulle sova över, tänkte ha en mysig dag i U-sala stad. Gå å titta i affärer, fika och ta en glass vid fyrisån. Sen hade Nicco tänkt att cykla hem till Gävle igen(han ska ju cykla vätternrundan snart). Men nu blev det inte så. Tydligen är det fullt hus hos mor å far och brorsan ville inte låna ut sin lgh. Vilken jävla synd säger jag bara. Nu får vi ta å hitta på nått annat ist, men vad???

Inte ett rätt...

Jag har klickat hem lite kläder från hm, igår hämtade jag det första lilla paketet.

En byxdress!
Nicco hade inga kommentarer(å det säger väl allt), jag tyckte att den var för liten. So back you go lilla byxdress!!


En klänning och en kjol!
Nicco kallade klänningen för en pull-klännig. Med andra ord tyckte han att den var för kort, jag höll inte riktigt med men, den åker tillbaka den med. Vem vill gå i en pull-klänning??
Kjolen rynkade han ögonbryna åt, nja sa han bara. Men vad är det för fel frågade jag, färgen och mönstret var konstigt, men den funkade väl. Jaha, det var ju kul. Jag tyckter att den är söt, så jag behåller nog den tror jag.

Det är verkligen sköj att gå å längta efter kläder man tror ska bli skitfina, men så visar verkligheten sitt tryne och man inser att allt självklart är snyggt på modellerna. Å eftersom jag inte är modell, gäller inte det mig. SHIT å CRAP...
Hopas att de andra kläderna jag skickat efter är bättre.

Kom å gunga med mig...

Theo i lekparken idag



Känner ni igen låten från barndomen?? Mysig låt iaf...


Chokladbolls bak...

Idag har jag å grabbarna bakat bollar, eller rättare sagt dom har bakat å jag övervakat, hahah..


Jag har verkligen kollat åt andra hållet och hållit mig i skinnet när det gäller kladdandet som blir när ungar rullar bollar å bakar. Köket var inte vackert efter kan jag lova.

Badrummet var inte så fräscht det heller...


Kärlek...


Kärleken kommer och kärleken går,
ingen kan tyda dess lagar.
Men dej vill jag följa i vinter och vår
och alla min levnads dagar.
Mitt hjärta är ditt,
ditt hjärta är mitt
och aldrig jag lämnar det åter.
Min lycka är din,
din lycka är min
och gråten är min när du gråter.

Kärleken är så förunderligt stark,
kuvas av intet i världen.
Rosor slår ut ur den hårdaste mark
som sol över mörka gärden.
Mitt hjärta är ditt,
ditt hjärta är mitt
och aldrig jag lämnar det åter.
Min lycka är din,
din lycka är min
och gråten är min när du gråter.


Minns du?? Kärleks dikten som jag tycker om så mycket!! Helt plötsligt börjar vår vigselförättare att sjunga den och både du och jag lät tårarna falla. För 3 år sen idag, blev du min och jag din.
För alltid vi, vår kärlek varar för alltid.


Längesen eller vad??


Sitter på jobbet, börjar om typ 5 min, så det är dags att svida om...

RSS 2.0