Efter regn kommer??

Ja juste solsken!!
Ni kanske kommer ihåg att en av mina drömmar sprack för ett tag sen, usch och fy så tråkigt det kändes. Men söt som mitt hjärta är har han lovat att jag får skaffa hund nu. Fattar ni!!

Jag får skaffa hund!!!

Jag är så himla glad, exalterad och överdrivet lycklig. Går på moln och måste nypa mig i skinnet glad!! Kan inte fatta att jag har tagit det mogna beslutet att vänta tills nästa sommar, eller tills nästa vår. Men jag vill ha god tid på mig att välja ras, läsa lite böcker, valpsäkra hemmet och kolla över arbetstider. Det blir absolut inget med att jobba heltid med hund.

Jag vill ha en barnvänlig familjehund som ska fungera till agility och kanske freestyle och utställning. Jag vill ha en ras som kan koppla av, men ska följa med ut på joggingsrundor, längdskidor och dyl. Har funderat på amstaff och boxer men vet inte riktigt...

Någon som har tips på en bra ras??


I´m singing the blues...

och tycker lite synd om mig själv!!
Har känt mig lite hängig idag och när jag kom hem från jobbet visade termometern febergrader, buhuu. Nu har jag sovit ett tag, vaknat med sprängande huvudvärk och ska snart natta kidsen.
Mina stackars fotbollsbrudar fick klara sig med ett halvt lag på planen idag, det var nog inte bara jag som var hängig idag.

Bjuder på lite bilder från i fredags;


Mina vackra syskon...
Jag hade såå jäkla roligt på Katalin innan spelningen började, shit jag skrattade så att tårarna sprutade i 2 timmar. Så nu kommer jag att leva längre, eftersom ett gott skratt förlänger livet!!


Tider som flytt kommer aldrig igen...

Här kommer lite bilder från veckorna som gått!!

Sommarblommor har införskaffats, blev en tur till Vinnersjö med söta Rosa


Muffins har bakats i alla möjliga smaker. Älskar att baka muffins, finns så himla snygga formar att köpa. Synd bara att det inte är lika kul att äta dom som att baka dom.


Lite mammastunder har jag haft ensam i köket. Jag, en grapefrukt, te och en massa tidningar. Har bland annat läst nya blaskan Visage. Bra tidning, den rekomenderas!!



Minimax-ruset är avklarat och jag har rusat vårruset!! Kan säga att jag inte alls kände för att kuta, folk hoppade av och jag kände mig trött å förkyld. Tråkig start, men jag kom, såg och segrade, hahha!! Trodde aldrig att jag skulle orka springa 5 km så otränad som jag är men det gick.

En ny frisyr har införskaffats. Har fått många positiva kommentarer och jag har känt mig super nöjd, men ett tvivel har såtts i min hjärna och kanske börjar jag ångra mig....Jaja, det växe ju ut igen!!


Nicco, jag, syster och bror såg farbror Plura i helgen, hur kul och mysigt som helst.

Och igår kom Mange med sin nya tjej och hälsade på, vi grillade, pratade och hade det riktigt trevligt. Dom sov på hotell och kom hit igen idag. Nicco tatuerade Mange, Charlotte och mitt hjärta fyllde han i. Mange tatuerade Nicco. Det har varit kärlek i lilla radhuset på myggan denna helg, hahha

Saknar verkligen Niccos barndomskompisar!! Så synd att de bor i Sthlm och inte här. Jävla Magnus och Roger!!


God morgon...

Ja, idag är det en god morgon. Ska snart iväg och köpa sommarblommor med Rosa, sen är det ju FREDAG!! Shit vad skönt, har verkligen längtat efter helg, känner att jag behöver helg.
Så vad ska man göra denna helg då?? Inte en aning, har fotbollsträning på lördag kl 11 och ska jobba på söndag. Hmmm skulle vilja klämma in ett mor och far besök men vi får se.

Fråga: Varför blir man svullen i ansiktet när man sover??
Jag vaknar alltid svullen och är det ett tag innan det lägger sig. Konstigt.

Trååååkig dag....

En tråkig dag med ledsamheter har det varit idag. Min dröm gick i kras och det svider lite ok mycket i hjärtevrån.



Sen har Sebbe mist sin lilla Urax idag. Han hade problem med lederna och det gick inte att rädda hans liv utan en massa lidande. En väldigt osäker framtidsprognos var det bästa veterinären kunde ge bror.


Lilla flurre-urre....

Jag vet att du lider min bästa bror, men du gjorde allt du kunde och du gav honom en chans till liv. Tyvärr blev det inte så som vi alla ville, men nu lider han iaf inte längre.
Älskar dig och håll modet uppe.


JAG ÄR INTE....

  • avliden
  • dödssjuk
  • förföljd och har inte brutit kontakten med omvärlden

Jag har bara varit och är sjukt upptagen med livet och allt vad det innebär. Samtidigt som jag lever ett familjeliv och är ägare till 2 företag håller jag på att förverkliga en annan dröm jag har. Den här veckan är helt avgörande och snart får jag veta om allt går i lås eller om det får fortsätta att vara en dröm. Keep your fingers crossed!!

Här är lite bilder från de 2-3 senaste veckorna...


Har varit hos goa Rosa och hälsat på några ggr



Den årliga vårstädningen i området är avklarad


Påskhelgen bjöd på en riktig värmebölja, så nu är vattenspridaren invigd av nakna barn och tvättkorgen förvandlades till badtunna ett tag

Niccos danska mormor har varit på visit i Gävle och tog med sig krydderboller, witch i totally LOVE.


Som sagt har jag varit hos Rosa några ggr och hälsat på


En dag stod det en överraskning på bordet när jag kom hem. Ni kanske förstår hur glad och förvånad jag blev. Det är ju inte direkt varje dag man får blommor. Resten av den dagen gick jag runt med ett leende och en härligt glad och varm känsla i magen. Tack, tack, tack....

Igår gick jag in på mitt arkiv för maj månad 2010 och spanade in vad vi gjorde förra året. Det är ju så kul att kunna gå tillbaka och se vad man gjort och hur man såg ut.
Igår lovade jag mig själv att jag ska börja blogga mer igen.

Nu är det off to work...


RSS 2.0