Maki maki...

is coming home!! My sweetest kommer hem för en vecka. Ska bli så kul att få träffa syster, har saknat henne såå mycket. Hon är jobbar ju i Stöten och lever livet för en säsong, så det har inte blivit mycket syskonmys på ett tag...


JAG ÄLSKAR DIG MATHILDA!!


Mysig familjelördag...

Det  var det igår. Vi åt en ärlig frukost tillsammans innan Nicco rusade iväg till sin innebandymatch. Vi lekte med lera det var nog jag som tyckte det var roligast.


Vi åkte skridskor.


Jag var helt talanglös på skridskor skulle kanske kunna skylla på att grillorna var alldeles för trånga och att jag fick ont i fötterna, men jag är nog tyvärr sämst, haha.

Dagen avrundades hos Niccos föräldrar där Alle-mor (Niccos mormor) var på besök från Danmark och systrarna Westman hade oxå hittat hem för en helg. God mat och mys.


Vi åt marängswiss till efterrätt, mmm det var så gott.Alla kastade i sig swissen och njöt i fulla drag.
Kolla in mitt gourméupplägg..


Jag har känsla för efterrätt eller hur, hahhaa...

Dagen avrundades med 2 romantiska B-filmer...En härlig dag med ett undantag. Vi skulle städa men det enda jag gjorde var att bädda rent. Sen ville Nicco sovamiddag!!! Jävla skit, jag önskar verkligen att jag kunde vakna upp till ett rent hem idag men ICKE SA NICKE.


Igår var man...

fredagsänka igen!!! Jag och barnen var ensamma fram tills kl 22. Så vi underhöll oss själva med

tvspel. Försökte spela guitar hero har varit sugen på det hela veckan men gitarren var trasig så det gick inte. Blev lite wii bowling ist


Sen blev det lek med kaplastavar och dupolego. Vi avslutade kvällen med att se Karate Kid och som vanligt somnade jag i filmen.

Nu ska jag fira att det äntligen är helg och göra en brakfrukost. Tänkte baka scones,koka te, gröt å ägg och göra färskpressad juice. Sen ska jag koppla av och läsa tidningen vid frukostbordet med tända ljus,
Vilken härlig lördagsmorgon!!


Förvirrande

Idag jobbar jag på 2 ställen, smörgåsföretaget och på bageriet. Lite förvirrande så här sprang jag ut i butiken för att ta emot en kund

Bageriklänning och smörgåshatt!!
Jag kände mig smått dum och ursnygg när jag kom på mig själv, moahahha


Näää, jag är inte bitter!!

I onsdags hämtade brorsan hem sin lilla puppe, urgulliga urax.

Och jag intalar mig själv att jag inte är det minsta avis. Jag vet att vi inte riktigt har tid med en hund i våra liv just nu, men det värker verkligen i hjärtevrån!!!!
Jag vill ha en hund, buhuuu...

Jag vill ha en kompis i träninsspåret, jag vill syssla med agility, kanske utställning, jag vill att mina barn ska växa upp i ett hem med djur. Men jag får väl vänta lite till, vänta som jag gjort i flera jävla år.

Snart orkar jag inte vänta längre...


tjooo...

snart är det RAJ RAJ som gäller!!



Idag är det rosa smink som gäller, inte för att det syns på bilden men men. Så går det när man använder mobilen som kamera....
Funderar på att terrorisera en kär vän innan festligheterna, det är ju fan 1 1/2 timme kvar och jag är redo att köra, moahahah....
Terrorisera, sitta ensam???
Hmmm jag väljer det första....

Igår färgade jag håret...

med Ted Nugent som sällskap!! Bra gammal rock, moahaha har försökt att lägga in ett klipp med honom men det går inte!!

Här är iaf en före bild!!



Ohh hot shit, NOT!!

En medans bild



Färgen såg jävligt lovande ut här tycker jag, jag ville bli alldeles illröd i kalufsen..


Men det blev så här!!



Jag tycker inte att det blev så stor skillnad, tråkigt!!!


En jävla fredagsänka...

det är vad jag är och det är såå tråkigt!! Visst går det bra en fredag eller två men nu blir jag deprimerad, buhuu...tur för mig att hockeysäsongen inte är allt för lång!

Såå vad ska jag roa mig med ikväll då?? Jo, det blir väl lets dance, manikyr, pedikyr och hårfärgning. Var precis inne i grannbutiken och köpte en ekologisk hårfärg, spännande...



Vem är jag på bio med egentligen?? Ser ut som jag och killen på först kortet är där tillsammans men nej då, jag har ingen på sidan av. Var på Harry pottah med syster för ett tag sen!!!

 


Sitter på min lunch

och fiffilurar på livet!! Börjar bli lite sugen på förändring igen men vet inte vad jag ska göra. Det blir nog ett besök till frisören inom en snar framtid tror jag. På lördag är det lite tjejmys, LÄNGTAR!! Rosanna ska ta till flaskan för första gången sen lilla Molly kom till världen. Roligt!! Nää nu är det back to work...

ÄNTLIGEN...

Äntligen, AT LAST, prisa gud!!!

Theodor har en egen säng!!!!

Nu kanske man får en god natts sömn ikväll, har varit riktigt dåligt med svängutrymme i vår säng, hahah


Nu hemmagjord pizza...

Vi lyxade till det idag och gjorde 2 pannor med härlig fyllning, fetaost, ädelost, färska tomater, jalapenjo, tacoköttfärs, skinka, pepparsalami... Behöver kanske inte tillägga att allt inte ligger på samma pizza, haha

Efter maten ska vi hyra film och slappa i soffan innnan den nya arbetsveckan börjar..


mmm sköna söndag...

idag vaknade jag långsamt, fick ligga å dra mig en liten stund och läsa lite bok medans Nicco gjorde frukost. Sen har jag städat lite behöver egentligen städa mer, varit ute och lekt med barnen. Och nu väntar vi på att Nicco ska komma hem.



Tjejkvällen igår var jätte mysig, vi hade hur mycket gott att äta som helt eftersom att alla tog med sig nått, haha
Efter 2 omgångar settlers och en runda geni var det dags att åka hem, kl hann bli 00.30 Det är så sant det är sagt, tiden går fort när man har roligt!!


Jag lär erkänna att jag är lite fast i settlers, faktiskt ett jätte roligt spel. Notis till mig själv:

Införskaffa settlers...


Mysfredag, pappalös....

Igår var jag och barnen ensamma, lämnade åt vårat öde. Nicco var hemma hos billy "the number one mother fucker" och spelade tv-spel. Vi hade en liten myskväll och mysigt var det.



Med tända ljus njöt vi av let´s dance, phineas och ferb, cats & dogs sen avrundade vi kvällen med att börja läsa Lasse och Majas Guld mysteriet.


Jag påbörjade att läsa Slash och 40 sidor in i boken kan jag säga att jag älskar den. Längtar efter att läsa mer.

 


Ikväll är det vi tjejer som ska ha spelkväll, men då är det ju sällskapsspel som gäller så klart. Längtar..

 


Jag lämnar er med denna låt idag, så grymt skön...

Tjola hopp...

hittade det här gamla kortet på jobbdatan, måste bara visa er...

Hur gulligt som helst. Tänk att Theo har varit så liten, det är ju inte allt för längesen men man glömmer fort.
Nää nu ska jag återgå till att skrubba diskbänken här på jobbet, see ya...


Nu har vi precis...

kommit hem från Börje. Åkte till mamma och pappa igår för att umgås lite de sista dagarna på ledigheten. Imorgon börjar allvaret igen. Men det har varit en riktigt skön vecka.
När vi öppnade dörren hem slogs vi av en doft, det luktade riktigt gott. Vad fasiken är det som luktar, funderade vi. Och kom på att nyårsbuketten stod på köksbordet.


Idag är det nog undanröjning av julen som gäller här hemma. Och kanske Rosanna mys,vi får se om hon känner sig kry. Hoppas du är kry gumman.

Och så ska jag försöka läsa klart Mia sanningen om Gömda, Så att jag kan börja på nästa bok


RSS 2.0