Men...

vad skådar mitt högra öga??? Äntligen och som jag har längtat efter julmust och ballerina med peppis smak mmm.

Kunde liksom inte låta bli att inföskaffa mig lite försmak av jul, men duktig som jag är väntar jag till imorgon och fredags myset innan jag mumsar i det. Har ju traskat runt 6:an i hemlingby och det vill man ju inte förstöra med att trycka i sig en jävla  massa socker.

Så har glad blev jag i affären, ahhahhha liknar fan skallepär, eller vad säger ni!!


Fail...

Min och Stjärtis karriär som sockerbagare har inte startat särskilt bra. Idag bakade vi ut de småkaks degar vi mätt upp och det var en disaster. Av 4 degar var 2 ok, de andra 2 var förmodligen fel vägda.

Well, well better luck next time...Nu kavlar vi upp ärmarna inför morgondagens arbetsuppgifter ist!!

Skam den som ger sig...

ja skämmes ta mig faan!! Igår gjorde jag å Helena musli på jobbet. Blev den bra?? Nooo, det blev den inte. Den vart bränd samtidigt som den var kladdig och oklar. Hur man nu kan lyckas med det!! Så på hemvägen stannade jag på Willys och köpte de ingredienser som behövdes och fixade en ny musli.


Ska prova den nu till frukost och tänkte ta med den till jobbet. Håller tummarna på att den är god.....


Vi kände oss lite...

wild n crazy idag och valde att gå 10 km spåret uppe i hemlingby. Ett jävligt dåligt val, haha. Det blev mörkt riktigt snabbt och jag å Pauline har famlat i blindo i typ 1 timme å 40 min. Och under den tiden har tankarna vandrat mellan seriemödare, vargar och björnmöten. Den sista biten gick vi och höll i varann och ångrade oss riktigt bittert, men nu är man äntligen hemma.


På hemvägen så öppnade himlen sig och regn blandat hagel vräkte ner, vilken jävla tur att man hann sätta sig i bilen.

Tänk er 1 mil har vi traskat i en kolsvart skog. Shit va puckat, moahahha...


Höstpepp...

oh yes sir!!

Skönaste och härligaste mössan inföskaffades på marknaden förra helgen

och snyggaste raggisarna som jag tänkte skrota runt i när det är kallt införskaffades igår. Nu är man lite halvt förberedd på minusgraderna som kommer snart.

Nyss knackade det på dörren och vem stod utanför??? Jo Sabra med en bricka mat.

Theo gillade dom skarpt!! Jag kommer snart med mer gjord på spenat, sa Sabra och gick. Haha, ok Tack Tack!!

Lördag...

sköna, sköna lördag!!

Idag har vi pysslat lite här hemma. Städat, köpt säng åt Vincent osv. Vi har ju haft en vattenskada i hans rum så nu är det omtapetsering som gäller. I 2 veckor har i haft Vincents saker i vardagsrummet och jag hoppas för allt i livet att det blir klart nu i veckan som kommer. Det är mindre roligt och mysigt hemma hos oss nu.


En liten fika har jag å Anna panna hunnit med på Java. Riktigt skönt att få komma hemifrån ett tag och ha lite tjejsnack:) Thanks and spanks....


Ta av dig din...

TRUCKERKEPS!!


Idag har man hängt på jobbet och jobbat (så klart) inte bara hängt, har såå roligt på bageriet nu. Stjärtlena, du gör min dag, varje dag hahhha....

Som vanligt när det vankas hemmamatch (brynäs) blir jag ensam och då tänkte jag passa på att titta på film som Nicco inte vill se.

Känner jag mig själv rätt så somnar jag förmodligen efter en kvart...


Hockey änka...

yeah thats me!!

Nu när hockeysäsongen är igång igen blir det brynäs för hela slanten här hemma. Vilket betyder att Nicco kommer att gå på alla hemmamatcher och att borta matcherna kommer att tittas på tv.
Jaja, man kan ju inte klaga på att man inte får egen tid iaf..

Goood morning you all...


Bion igår var väldans bra, jag älskar ju tecknat!!
Men jag kan säga att det var lite små stressigt att gå med 2 små och 2 mellanstora kids. Dom skötte sig på bion men efteråt trodde vi nog(jag å Helena) att de skulle riva stan. Sockerstinna sprang de runt på torget och öronen verkade dom ha proppat fulla med "I dont listen, vax" och mac donken ska vi inte prata om, puh vilken pärs. Men vi överlevde trots att vi mötte Voldemort.

Ganska lik va, hahah

Nu ska duscha och göra mig iordning för dagen!!! Sen är det mikkelsmässan och diner at mom an dad som gäller..


Hmmm...

Igår var det en tjejdag inplanerad!! Vad hände då tror ni?? Jo, ingenting!! Dagen skulle börja med en turridning, men Vincent kräktes på natten så det blev inget rida för mig. Kvällen var planerad att innehålla god mat, skratt och härligt sällskap, men jag spenderade de mörka timmarna hemma hos min familj, sittandes i soffan och vräkandes smågodis framför Idol. Varför?? Ja säg det, lusten fanns förmodligen inte hos någon av oss för en tjejkväll.
Tråkigt men sant, haha...

Den här dagen har spendrats på jobbet och hos Rosanna. Nu är det bio som gäller för mig och barnen, vi ska se Bilar 2 med Helena, Wille och Edvin...

RSS 2.0