Hemma igen...

och fy vad kallt det är!!! Termometern visade 17 grader i U-sala och här hemma bara 6, lite skillnad.

Man kan tro att vi inte såg forsränningen från våran plats, men det gjorde vi.




Början på den här dagen har varit super!! Värme, jordgubbar, folkfest och mys. Som tur är ville Celine följa så jag slapp vara ensam..
Tack vännen!!

Snart är det bomhus och Mälby glad som gäller

Roadtrip...

Nu bär det av till Uppsala ett tag, för att sen komma hem igen grilla och valborga hemma hos familjen Mälby Glad

När man har tråkigt...

får man underhålla sig själv...

Det var längesen jag stoppade ner huvudet i en kopiator, ganska kul faktiskt hahha

Jag ser ut som tjejen i the grudge, eller hur


Jag lämnade dom på Niccos skrivbord med ett litet meddelande, tror ni han blir rädd när han kommer till jobbet i natt??


Jeans shorts

Har gjort om ett par  brallor till shorts


Neej, jag putar inte med rumpan, den ser så där...

Vad tycks, ganska snyggt va!!

sneak a peek...



Vad säger ni om tapeterna???

Jag bara älskar den randiga tapeten göör snygg är den. Den svarta och den silvriga tapeten passar så bra tillsammans, ett perfekt pojkrum....

Rosanna...



vad säger du om fredag??
ÄR DU PÅ ELLER AV...

Trötter....

det är vad jag är idag. TRÖTT!! Usch det var längesen jag kände att jag verkligen inte vill gå upp ur sängen, but i did it.

Igår köpte jag ett provkit på en ny ansiktsserie Exuviance. Det kändes skitbra när jag tvättade ansiktet igår, synd bara att mascaran aldrig försvinner helt. Får väl pallra mig ner på stan å köpa en makeup remover oxå.


Renovering pågår hemma hos oss nu. Och det håller på att driva mig till vansinne. Allt som fanns i Vincents rum är i vardagsrummet, det är slipdamm överallt och stökigt som in i hel**te. Jag är nog inte så rolig att bo med just nu, för jag verkligen hatar att ha det stökigt, jag mår så dåligt av det. Jag blir lättretlig och går å muttrar. Försöker verkligen tänka på att det kommer att bli fint när det är klart men det är svårt när det knastrar under fötterna av damm, tapetrester och gud vet vad!!
Jaja, vi eller rättare sagt Nicco började tapetsera igår så det är nog inte såå långt kvar, men efter Vncents rum är det Theos som står på tur.

Längtar tills allt är klart....

Say hello...

till den godaste lunchen EVER!!

Sallad på rökt lax, grönsaker och rostade solrosfrön, en feta/avokado sås och jordgubbar till efterrätt.

Det kallas VARDAGSLYX


Behöver jag säga att jag njuter??

 

Nää, trodde väl det....


Somliga går i...

trasiga skor, andra i trasiga byxor!!


Jag kan inte bestämma mig om jag ska ha kvar dessa brallor eller skänka dom till bättre behövande. Jag brukar rensa garderoberna hemma ganska ofta å ge kläder till biståndsgrupper. Jag gillar ju slitna byxor, men dessa är kanske för slitna. Känns som om fettet hänger ut i det största hålet, det uppskattas inte så klart!!


Nu har jag iaf landat på jobbet och ska strax hoppa i min gröna arbetsklänning!!


När jag kom öppnade jag dörren försiktigt, smög mellan stick å backar och hoppade upp som gubben i lådan med kameran i högsta hugg. Nicco försökte posa, men jag var snabbare så hans rock fingrar blev inte med på kortet.


Jaja, nu ska jag jobba.....


det börjar att bli...

en snuskigt dålig vana!!!

Flera kvällar i rad har jag glömt att tvätta ansiktet innan sängdax!! INTE BRA. Känner faktiskt att det börjar komma en finne på hakan. Sen är det slut på mina Mary Kay produkter nu och jag tänker inte köpa dom igen. Kände inte att dom gjorde någon skillnad och för dom pengarna ska det verkligen kännas bra. Måste hitta ett nytt märke!!!

Jaha ja, nu börjar det bli frukost dax hos familjen Westman....

Svetten rinner...

längs ryggen och jag känner mig ganska slut!! Faan vad jag har blivit lat, konditionen ligger verkligen på NOLL just nu. Har precis kommit hem från en liten springtur på 2 km, nu är det duschen som gäller sen jobb!!

Solo..

imorse fick man äta frukost ensam!! Vincent som btw är sjuk idag vägrade att lämna soffan och lilll Theo var nöjd med vällingen han tvingade mig att göra när han vaknade. (Första ordet när han slog upp ögonen var VÄLLING, jag försökte med macka å yoghurt, men nej välling skulle det vara)


Psst, säg inte till Nicco att jag lånade hans mugg till frukosten.

Oh shit...

jag missade svenska hollywood fruar igår!! Jag bara älskar det programmet, eller rättare sagt Maria Montazami. Det skulle räcka med henne tycker jag, de andra är inte lika roliga.

(visst är den här bilden rolig, man ser ju såå tydligt att deras huvuden är inklippta. Iaf Lena Joltons skalle)

Det blir till att kolla på tv3 play ikväll när barnen lagt sig!!

Visste ni förresten att hon bloggar, Maria Montazami. Det är bra för alla oss Maria älskare, då har vi nått att följa när serien slutar.

Nu är det frukost som gäller....

Whats up..?

Lördagen var en rolig dag, haha!! Dagen började lite slappt med en härlig frukost, fortsatte med utelekar med barnen och pappa och lite senare en stadstur med lunch. Vädret var alldeles strålande, solen sken och jag å hela Gävles befolkning i kapp med den. Man märker så tydligt förändringen i folk när solen visar sitt härliga tryne. Alla går runt å ler och varannan mänsika bär på en skramlande systempåse. När solen skiner vill alla ha fest!! Jag kände att uteserveringarna ropade mitt namn och jag tror att Billy å Anna kände likadant. Så min pappa ställde upp med lite barnvakt och lite spontant drog vi ner på stan för en bit mat å öl. Det var väldigt mysigt.! Nicco slöt upp med oss(han hade varit på sin hockeyavslutning) och vi drog till Harrys å skakade rumporna, vissa mer än andra. Nicco hittade nämligen en kille som han utmanade på dans och battlade loss på dansgolvet, ja ni ser ju, hahha 

Tack för en trevlig kväll, trots att den slutade lite kaotiskt!!

(Nicco å jag bråkade på hemvägen eftersom jag inte hittade hans lapp till jackan, smått upprörd gick han hem i tshirt och skrek på mig. Men vi är vänner nu, moahha!!)

Bootcamp sommar 2010



Paulina: Jaha, vad ska man säga?? Jag som trodde att denna vecka skulle bli bättre, men nej!! Jag har varit jätte förkyld i början av veckan(det är ingen ursäkt, jag lovar) har inte klarat av att kolla neråt ens, sprängande huvudvärk har satt stopp för det. Så jag har inte rört mig så mycket. Men i söndags hade vi våran första fotbollsträning. Skit kul och jobbigt!! 1 1/2 timmes svettades vi i den gassande solen, SKÖNT!! Om man tittar på vad jag har ätit denna vecka så är det blandad kost, tyvärr har det slinkit ner lite kakor, en bakelse. SHAME ON ME...

Pauline: Denna vecka har det blivit lite mer träning. Jag har varit ute på promenad 2 gånger och sprungit 2 gånger (1 gång vart det dock inte så långt, bara en kortis). Det är skitjobbigt att springa i alla fall och jag hoppas det blir lättare. Har även gjort situps och armhävningar här hemma, även om det inte blir så många hoppas jag att det tar iallafall. Maten har gått bra denna vecka också, håller mig ifrån att småäta och äta snacks och sånt på vardagarna. Istället för bragokex denna helg köpte jag nötter! Det var bra gjort av mig, gott var det också. Kanske slank ner en Lindor chokladbit med..

Idag får vi främmande...

min pappa från Göteborg kommer nämligen på visit över helgen, gissa om barnen är glada. Måste försöka röja upp lite här hemma innan men orken tryter. Vill hellre påbörja min nyinköpta bok Mamma, pappa, barn ur Hammarbyserien med Carin Gerhardsen. Boken är nr 2, men jag har inte läst 1:an än, hoppas att dom är fristående.

du kan kalla mig

snögubben eller snökärringen, hahaa

Det var inte lätt att ta sig till dagis idag, vagnen fastnade i snön hela tiden, Theo grinade för att snön kom i ansiktet och svetten rann längs ryggen. Men positiv som jag är kom jag på att det är bra träning. Eller hur!! Att dra en vagn som inte går att dra i x antal kvarter måste ju räknas som styrketräning, haha..

En fundering:

Hur många trafiklolyckor blir det idag?? Med tanke på att hela Sverige har bytt till sommardäck, usch och fy för vädret säger jag bara!!


Vad in i helv***

Jag är upprörd och riktigt irriterad. Förbannade april!!!
Vad tror ni jag såg när jag gick upp i morse, jo detta

Jag håller på att gå igenom sorgearbetets olika stadium. Till en början vägrade jag tro på att det faktiskt var snö som låg på marken.
-Oj oj oj, nu har dom det jobbigt på Island, tänk hur det måste se ut hos dom när vi har så här mycket aska. Eller??

Sen kom ilskan

-Arghhh, vad in i helv***, fu** j**la piss oxå. Vart är dom där förbannade vädergudarna, jag ska vrida halsen av dom. SHIIIIT.....

Man kan säga att det är tur att barnen ligger till kojs!!

Nu sitter jag här apatisk, chockerad och förlamad.

Vad ska jag göra nu, hur ska jag klara mig?? Jag har ingen bil, inga varma kläder och jag har slängt Vincents överdragsbyxor eftersom det var hål i dom.

Buhuu snart kommer tårarna....

Ähh, en bra kvinna reder sig själv, jag måste helt enkelt acceptera att det snöar ute. Jag får ta mig i kragen och göra frukost!

you want to bet??

När vi va i fjällen klunsade jag och Nicco!! Om han vann skulle han få en avsugning om dagen i en månad och om jag vann skulle han sluta snusa.

Vem tror ni vann??


Inte Nicco iaf, hahahha....

Så nu har jag haft en irriterad och jävlig pojkvän i 2 dgr, men det är det värt. Hoppas verkligen att han klarar av det, snus är ju inte direkt billigt. 50 spänn per dosa och han snusar typ 1 1/2 till 2 om dagen. Fy vad mycket pengar!!

Sen är det ju inte hälsosamt heller....

 

 


Tjolahopp...

Igår var en datafri dag, ganska skönt att ha sådana ibland. Ja, jag vet att jag har varit datafri i Åre, men då var det tvång, nu valde jag bort datan. Det är skillnad då!! Idag är det jobb som gäller  MEN innan det, tandläkaren!!

Ohh nooo.... Jag håller tummarna på att det går smärtfritt och att det inte blir ett stort hål i plånboken. Dom är ju inte kända för att vara billiga direkt, tandläkarna.


Bootcamp Sommar 2010



Vecka nr 1;

Paulina:
För mig har inte veckan gått exakt enligt planerna, jag hade ju faktiskt tänkt att träna varannan dag. Har tränat mage lår 1 dag hemma och åkt snowboard 2 dagar. Jag lär ju säga att det verkligen tar på benmuskler och armar att åka bräda, men jag har ju även druckit alkohol. Så den lilla träning jag fått den här veckan har jag tyvärr nog blivit av med. Buhuu
Jag lovar att förbättra mig nästa vecka!!

Pauline: Förra veckan gick förvånadsvärt bra. Jag åt inget godis, snacks, dricka.. ingenting på vardagarna! Och jag tycker det är svårast med att sluta småäta på kvällarna, men det gick riktigt bra. Men sen kom helgen och jag tänkte att jag skulle unna mig något.. det blev lite mer. Först gjorde jag världens fettomacka till middag i fredags som jag ångrade att jag gjorde för den var inte alls god, sen blev det ett glas cola, nötter och bragokex.. Och så fortsatte det hela helgen. MEN, jag vet tills nästa helg att jag inte ska äta något för då vill jag bara ha mer. Det är jättesvårt när man är inne i hamstringen (Bo säger jämt att jag stoppar i mig gottigott som en hamster, trycker in mer och mer i munnen så det blir fulla kinderna) men det är där jag måste kunna säga nej.

Träningen har gått sådär känner jag, var ut en sväng och skulle kolla om man kunde springa i skogen men det var alldeles blött och lerigt så det skippade jag. Tog en lite längre promenad istället och det var skönt. Har tagit en idag också men det ska jag ju berätta nästa vecka egentligen. PÅ ÅTERSEENDE!

Då är man...

tillbaka till verkligheten igen efter en weekend i härliga Åre. Jag, Nicco och 4 andra par har roat oss med snowboard, skidor, god mat och dricka i Tegelfjäll i 4 dgr.
Riktigt kul och mysigt har det varit.



På söndagen när vi ska hem ringer mamma och säger att Theo är sjuk, NEEJJ!!

Så nu är jag hemma med sjukt barn. IGEN!

God morgon...

och vädret är??

Mulet!!

Men det gör inget, ska ju ändå sitta i en bil några timmar idag. Tycker faktiskt att det är skönt köra bil väder. Har lite saker kvar att göra innan jag kan åka, typ som packa klart, lite kontorsarbete, fixa med korpen papper, hämta skaker på bageriet osv.


Vad tycker ni om min morgon frilla?? HAhaha....

Bootcamp sommar 2010



Här kommer en liten uppdatering!!

Vi måste ju ha våra start uppgifter, så vi har nått att jämföra med..




Längd; 165 cm     Vikt; Okänd (Slängde vågen efter att jag blev vågnarkoman. Vägde mig flera ggr per dag förr men kom på att det inte var ett särskilt hälsosamt beteende. Det är hur man mår och hur man ser ut som betyder nått, så vågen hamnade på soptippen.)






Längd; 160 cm                  Vikt; 64 kg

Husfru??

Idag har man blivit kallad husfrun av byggubbarna!! Hur konstigt låter inte det?? Man känner sig som en 40 åring på 50 talet, haha.
-Hur vill husfrun ha elen dragen??

Ja, ni grabbar vet precis hur man ska charma oss tjejer.

Har gått runt och känt mig skabbig hela morgonen, men man vill ju knappast duscha innan man ska städa. Känns ju som en mindre smart idé. Nicco kom hem en stund för att hjäpa mig med städningen, men han sprang mest runt å pratade med byggisarna och fixade håret.
Thank you babe, för den välbehövliga städhjälpen du gav mig!!

Jag sa ju det, skabbigt värre, hahah. Har tom fläckar på tröjan!!

Förresten håller jag och rara Sara på att starta en korpfotbolls lag, om ni vill vara med så hojta till. Ni behöver inte kunna spela boll, jag har aldrig spelat så jag känner mig verkligen säker på att det kommer att gå bra hahaha. Men det är ju mest för skoj, att ha kul och få röra på sig.


Nä ni, nu ska jag luncha lite och sen fortsätta med städnigen...


Uppe med tuppen..

idag igen!! Ska bli skönt att få sova längre än till 6 när vi är i Åre. Idag åker grabsen, Niccos väska är packad och skidorna ligger i hallen och bara väntar på att få känna snö under sig. Själv får jag vänta tills imorgon.

Idag är det städning som gäller in this hell hole. Usch och fy hur stökigt det är hemma hos oss nu. Men jag har redan startat en tvättmakin och diskmasinen, ska snart väcka kidsen utfodra dom skicka iväg dom till skola å dagis så jag kan gå loss här hemma. Jobbigt bara att byggubbarna ska vara här samtidigt.

Det känns som om man bor på soptippen just nu.

Sitter på lunchen...

och drömmer mig bort. Idag är jag instängd här på jobbet ända till stängning, vill inte!! Det är ju så fint väder att det bara spritter i hela kroppen, JAG VILL UT och njuta av solen.


 

Kidnappning av mig är totalt välkommet idag, jag blir inte ledsen. I promise!!


Igår...

åkte vi till Bomhus för att greja med en takbox inför Åre resan. Men när vi kom dit var fam Mälby-Glad inte där, så vi parkera rumporna på deras altan och njöt av solen.



Theo lekte utforskade alla deras leksaker.



Det var riktigt skönt att sitta och slappa ett tag i värmen. Efter ett tag dök dom upp, bomhus borna och vi löste takbox problemen inför skidsemestern. Grabbarna åker ju imorgon, på torsdag drar vi tjejer(och Viktor). LÄNGTAR


Kolla in näsan, tänk att min älskling alltid lyckas göra illa näsan.

Bootcamp sommar 2010



Kan man få en schysst sommarkropp på 7 veckor??
Ja, vi får väl se... Vi har iaf tänkt att försöka!!
För att kunna känna oss nöjda med oss själva och slippa gömma oss bakom badlakan och vass kommer vi att:

  • tänka på vad vi stoppar i munnen
  • kuta runt i hemlingby skogen
  • träna i ett hemmabyggt gym

Nu är det bootcamp Summer 2010 som gäller!!

Vilka är vi då??

Pauline: Nuförtiden är jag en 20-årig gävlebo, (bodde innan i Härliga Härjedalen - Älvros) och bor med min käraste Bo och vår sju kilo lätta katt Phumba. Jag jobbar med Paulina på Bodins bageri och fördriver min fritid, för det mesta, med att lata mig framför tv'n med en bra film eller läsa någon av alla dessa underbara fantasyböcker som finns! Känner att det är dags för lite förändring med matvanor och träning och jag vet redan nu att mitt största problem kommer bli alla dessa helger med mys framför tv'n.. utan gottigott!!


Paulina: Jag är en 28 årig inflyttad Gävlebo(Inkommen från Uppsala) med 2 kids och en bättre hälft. Jag jobbar med Pauline på Bodins bageri och min fritid känns icke existerande. Som 2 barns mamma och egen företagare blir det svårt att hinna med allt annat utöver hushållssysslor och familjeliv. Men tiden är inne för förändring!! Det som jag känner kommer att bli svårt är just att få tiden att räcka till, handen på hjärtat hur ofta prioriterar man sig själv?? Nä, just det.


Under 7 veckor med uppdateringar på söndagar kan ni följa våran kamp mot soffpotatisar och godisråttor.

The game is on!!

Hejhej...

Idag har det varit lite stressigt, Cissi ringde och hade magsjuka i familjen igår. Så då blev det till att fara till jobbet tidigt idag och sluta senare. (Smygbloggar lite nu, hahiha)

Igår var en underbar dag, solen sken, barnen var glada, kalaset gick som smort förutom en mindre blessyr på Nicco. Sen på kvällen cyklade jag ner på stan för tjejfika och bio. Härligt!!

Lite bilder från igår:




Nu måste jag fortsätta jobba



Barnkalas...

idag ska vi ha barnkalas!! Kul, jobbigt, och nervöst. Vi ska först äta glass här hemma, sen bär det av till badhuset. Shit, jag och Nicco ska ansvara över andras barn i vatten, läskigt och nervöst. Det kommer ju att gå bra, det vet jag eftersom Vincent bara fick bjuda 4 kompisar, men det är endå läskigt!!

Nu ska jag dricka te, läsa tidningen, hänga tvätten, starta en ny tvätt och förbereda för kalaset.

See you

Liten blir stor...

Tänk att jag har varit mamma i 8 år idag, 8 hela år. Tiden går så fort.

Jag älskar dig såå mycket mitt hjärta, du var början på mitt liv. Det liv som jag vill leva, familjelivet.

Ha det bäst idag...

Tack...

alla ni som kom igår, det  var verkligen jätte mysigt och barnen är super glada över sina presenter.



Tack, tack, tack....

Vill bara säga..

Lycka till och ge dig en liten lyckospark i baken, rara Sara.



(Idag skriver hon högskoleprovet och vi håller alla tummarna för henne, eller hur!!)


frukost på jobbet...

En kopp te, liten yoghurt och en macka.

När det är lördag får man äta vitt bröd, men veckodagar då är det mörkt som gäller.

kidsen...


Idag är det vuxenkalas för kidsen, ni är välkomna efter 3.

Nu måste jag sminka iordning mig och dra till jobbet, syns vi på em???

chop socky chooks

vad är det för barnprogram?? Ungarna sitter och kollar på det nu, det låter precis som om introsången till serien avslutas med orden

cock sucker

What tha fuck!! Hörde jag rätt, förmodligen inte, hoppas inte. Men vad säger dom då??


/>
Nån som vet?? Lyssna noga det kommer i slutet, det sista som sägs....

jag är såå nöjd...

känner mig som värsta milfen, hahaha

Vad tycker ni??

Haha, lilla älskade syster jag är fortfarande blond! Blev du orolig??

Japp då var det..

snart dax, om typ 30 min sitter jag i frisörstolen och njuter

Före bild!!!

Vi syns på ett tag då, spännande för jag vet inte vad jag ska göra än. Man kanske blir en korthårig brunett. 

Who knows 

Idag är det en bra dag...

det gråa astråkiga vädret till trots!!
Först ska jag nämligen dra till frisören för färg och klipp, senare på eftermiddan ska jag gå på bio med Sara, oliver och min Vincent. Vi ska se Draktränaren

Den verkar skitrolig, tur att man har barn så att man kan gå å se barnfilmer på bio, hahaha

Nu ska jag väcka kidsen för frukost, lägger in en före bild innan frisören

Tjihuu...

nu är det bara en vecka kvar sen drar vi!!!!

TILL ÅRE...

Det blir en vuxen weekend tors-sön!!! Vi blir ett gäng på 10 pers och vi kommer att ha såå kul


Dom kommer till Gävle

Vilka då??

Johnossi så klart!!

Den här låten är såå grymt skön. Sätt på den på högsta volym och flumdansa loss....

Got to be ...

those Nikes...

Vi köpte ett par vårskor åt Theo i födelsedagspresent och han älskar dom.

Det första han sa när han vaknade var SKOR!! Sen gick han till hallen och ville ta på sig dom, ok då tänkte jag det är ändå så skitit på våra golv just nu pga av renoveringen.

Jag håller med Theo, visst är dom fina....


spilling secrets...

jag lovade honom att inte säga nått, men det gör jag ju inte(jag skriver det moahaha)

My babe gillar dom desperata hemmafruarna. Jag har aldrig kollat på programmet så han har hittat det helt själv och gillar det. I tisdags sa att
-Åhh längtar tills nästa avsnitt!!
Hahah, han är så go mitt hjärta.


You got to love ém...

but it´s a hate love feeling!!

Vad pratar jag om då?? Jo, jeansleggings!

Alltså vad är det för jävla fel på dessa byxor, eller rättare sagt dom som tillverkar dom!! Dom är ju hur snygga som helst och sitter skitbra, ett tag. Med betoning på ett tag. Har du gått några meter börjar dom hasa ner och det känns som om man skitit ner sig. Varför!! Är så jävla urless på mig själv, efter varje par jag köper säger jag aldrig mer. Men så står man där i affären och ser ett par urnsygga jeansleggings, dom är billiga och sitter som ett smäck i provhytten, vad händer?? Jo, Paulina köper dom, några dagar senare svär jag åt byxorna som inte vill sitta på plats och helst visa hela röven om man böjer sig det minsta ner.



(inte snyggt)

Snälla tillverka ett par brallor som sitter där dom ska!!!!!

I love you, but i hate you.....

Vilken lycka...

Jag älskar jordgubbar, jag menar jag verkligen älskar jordgubbar. Om det gick skulle jag kunna leva på endast jordgubbar på sommaren.
Titta min lunch idag

Snälla Billy skänkte dessa till mig efter lite tjat och dom smakar gudomligt. Dom smakar verkligen som sommar gubbar, härligt!!!

Sitter som sagt på min lunch och retas med Ahmed som försöker jobba


Moahahah....


Japp...

då var jag klar för dagens bestyr

Nu är det bara barnen kvar...

See ya later

Men god morgon på er...

Idag är det upp tidigt för jobb, men det betyder också att man slutar ganska tidigt, tjihuu. ELLER?? Byggisarna kommer snart hem hit och dom är kvar till ca 16. Å vad ska jag göra då?? Det var inte särskilt kul att vara hemma samtidigt som dom igår med Theo, han vill bara vara med och bygga och det går ju inte.

Se upp!!
Idag kommer jag nog och våldgästar någon av er, mina kära vänner!!



Igår spaa jag lite för mig själv innan Couger town (jag bara älskar det programmet), skit skönt med lite Paulina tid. Jag peelade ansiktet med Aha & Jojoba scrub, sen en choklad mask som luktar himmelskt. Scrubade även kroppen med Kerstin Florians Turkiska bodyscrub, kan verkligen rekomendera den för den är tha shit. Så nu känner jag mig fresh.

Så här nyvaken och glad är jag över att vi glömt att köpa tandkräm, inte så kul med barntandkräm. Tur att vi har listerin hemma så man blir lite fräsch i munnen.

Nu är det en kanna te, frukost och påklädning som gäller.



Idag var första dagen..

som byggubbarna var här och det börjat redan lika nått.

Detta är innan

Och här är efter


innan

efter


Duktiga dom har varit!! Dom har rivit väggen, byggt upp en ny och sågat upp ett dörrhål.

Jag är såå glad, för snart har mina kids egna rum, med dörrar så dom kan vara ifred!! Det har varit väldigt efterlängat av Vincent iaf..

Förresten har jag varit på flügger idag och kollat på tapeter. I Vincents rum blir det förmodligen en svart, röd, silver och vit randig fondvägg, mitt emot den en röd vägg och på sidorna silver. Och i Theos rum bilr det en limegrön vägg med vita stjärnor mitt emot den en limegrön vägg och på sidorna vitt. Skitsnyggt tror jag att det kommer att bli, men Nicco måste godkänna först han låter mig aldrig bestämma helt själv

Idag är det hans dag...

mitt lilla hjärta fyller 2 år idag!! Tänk vad tiden går snabbt tyckte att han såg ut så här för ett litet tag sen


Men nu är han ju en stor kille, som kan spela bandy

Grattis mitt älskade hjärta, du är bäst!!!

Nu lider dagen mot

sitt slut och vi har hunnit med allt som vi planerat. Bra. Rummen på övervåningen är urstädade så nu är det bara att börja renovera och bygggubbarna kommer imorgon!! Snart återtår bara det roliga, dvs välja tapeter och fixa inredningen till killarna skitkul!!

Jag har även snörat på mig löpardojjorna idag och sprungit 2 km, inte så långt men det är lika bra att mjukstarta. Jag har ju inte rört på mig på ett tag nu och det märks. Konstigt, eller rättare sagt förjävligt att det tar lång tid att bygga upp kondition och muskler men kort tid att bryta ner dom. It sucks.

Nu är det dumburken som gäller först Håkans bar, eller Hakåns bar(haha) sen film...

Got to have it...

idag kom det en tidning från plantagen med i reklambunten. Där i hittade jag en stol som jag bara måste ha på altanen i sommar, eller vad tycker ni??

Dålig bild kvalité...

Är den inte snygg?? Hur f**g ball som helst. I sommar ska jag läsa mina skvaller tidningar i den.

Tävling...

var med och tävla om en bodylotion från Miss sixty.
Gå in här.
Jag är med!!

Paulina bakar...

scones till frukost. Eftersom det är sista frukosten tillsammans(då måste man lyxa till det), sen är det back to work.



Färdigt, rykande heta musliscones. MUMS!!

Jag fick den här boken i julklapp av morsan

Kan verkligen rekomendera den, finns hur många härliga recept som helst i den. Tror nog att jag med handen på hjärtat kan äta allt som är i den, det är inte ofta man kan säga det om en receptbok.

Buy it, make it, eat it... Leila Lindholm A piece of cake

NOoooo....

vad är det jag ser när jag vaknar???

Jo, små vita flingor som sakta dalar ner mot asfalten. NOOooo...
Tur att snön inte lägger sig, utan smälter undan på en gång. När ska det bli vår???

Igår var vi hemma hos familjen Mälby-Glad och premiär grillade, riktigt trevligt och mysigt var det. Vi åt gott, spelade spel och skrattade.






Tack för en super härlig kväll!!

Jag somnade direkt när jag kom hem, utan att tvätta ansiktet eller borsta tänderna

Uschh och fy, SKABBIGT...

Bara så att ni vet....

om ni vill fira Theo 2 års dag är ni välkomna på lördag efter 3. Lika bra att slå 2 flugor i en smäll och fira bägge barnen samtidigt

Rosanna...

känner du igen denna??


Ledtråd; Den är orange, kvalité=frotté, den saknas i ditt hem sen nov/dec!!

Svar: Ditt badlakan som som jag lånade på tjejfesten hemma hos Sara, den har legat längst ner i tvätthinken och har äntligen fått se dagsljus.

Förlåt, lämnatillbaka datumet är sedan länge utgånget!!

Till nått annat, jag har köpt nytt tyg till köksfönstret

Det här härliga gröna och vit prickiga tyget ska bli till en gardin inom snar framtid.


Fråga: Nyansen på det gröna i tyget skiljer sig lite från det gröna i köksduken, funkar det eller ska jag byta duk??

good morning sunshines

här är det återigen GRÅTT, buuu. Jag som hade hoppats på att solen var här för att stanna ett tag, men nej då!! Idag ska vi städa lite mer(det går framåt, sakta men säkert), tvätta en maskin eller 2 och sen ska vi umgås med underbara sara och herr glad med barn mysigt.


Totalt underbar låt med Ozzy

Nu ska jag starta en tvätt, see yaa....

Familjemys på hög nivå..

har vi haft idag!! Riktigt lugnt, skönt och härligt har det varit. Vi har spelat boll, tagit en promis till stan, skottat lite snö, spelat kula, målat ägg, lekt kull och mycket mera. Det har bara varit vi i familjen och det har varit underbart, annars brukar ju jag alltig vilja umgås med vänner.





Kolla in fötterna, röda converse köpte vi till Vincent idag, ni kan numera kalla oss familjen converse. Det är bara Theo som fattas,haha.

När vi målade ägg gick det överstyr, ni som känner Nicco vet ju hur det går när han är på humör

Nicco målade sina läppar i smyg, kom sen och gav mig en puss. Jag min idiot trodde att han ville visa kärlek, men märkte att det var bus som vanligt när det började smaka färg i munnen.
Ja, vi hade väldigt kul iaf, trots att det blev en del att städa

Glad påsk...

glad Paulina. Idag vaknade jag och kände mig hur pigg och glad som helst. Har precis varit ute och slängt soporna och blev om möjligt ännu gladare. Solen inte bara skiner det är ganska varmt här i Gävle.

TJIHUU and thank you god or who ever!!!!

Dagens planer är först frukost, måla lite ägg (vi hann inte med det igår), försöka röja upp på baksidan (så man kan sitta där snart)

Bort snö, bort...
Sen en snabbis till stan och införskaffa presenter till Theo som fyller 2 på tisdag.
Vi har sagt att vi ska ta våran ledighet som den kommer, om lusten faller in så åker vi bort nånstans annars är vi kvar här i Gävle. Så vi för se vad som händer sen.

Som sagt är jag väldans glad idag

Och nyvaken, moahaha....


Att leka

med vagnen är roligt




Det är skönt att barn är lättroade, för det mesta...
Vincent är ute och leker men Theos skor ligger i bilen så vi får roa oss med innelekar.


Påsk ägg=överaskning

Har precis varit på barnens hus och köpt lite leksaker till barnens påskägg (mycket bättre än godis). Jag hade skit svårt att hitta nått som får plats i våra påskägg och kom därför på denna briljanta idé. Först ska vi rita en skattkarta till de gömda äggen och inuti äggen ska det finnas lite godis och en till skattkarta som leder till leksakerna.

Kulig va!!

Jag tycker att det är skit kul, skulle oxå vilja ha ett sånt påskägg. Men utan godis då eftersom mitt nyårslöfte är ju godisförbud i ett år. 3 månader har gått och jag har varit duktig...

PåSk BaKeLsEr...

Har ni sett så söta påskbakelser

Dom tänkte jag och barnen förtära innan det blir en promis i solskenet.



Påskfika i mässingen, hahaha.... Men det är ok att vara nakna typ kl 12 en fredag, det är ju lov. Spana in Vincents spökhand, kuuuslig;)


Tänkte som sagt ta mig en promis snart, och hoppas på att Theo ska sova middag samtidigt. Måste ta mig en tur till stan och köpa ansiktscreme. Jag fick ett prov senast jag var på jakt och den är slut nu så idag måste jag införskaffa mig en burk. Nicco ligger fortfarande och sover så det har inte blivit nått städa av, men det blir väl är det blir antar jag....

Äntligen...

skiner solen på denna underbara lååååångfredag, tjihuu!!!!! Som jag har längtat....

Vad händer idag då?? Själv har jag inte mycket planerat, städning nu på fm, sen väntar ett stort frågetecken. Vi får väl se vad som händer, äggmålning är iaf ett måste idag.


Välkommen sol, du har varit efterlängtad

Då har man landat..

hemma igen efter jobb och stök. Det blev inget tyg, kände att jag inte hann medså det får bli på lördag ist.

Kolla in min underbart söta personal idag

Vi har fått höra hela dagen lång att vi är såå söta, det är så kul att jobba när alla kunder är på gott humör. Det har verkligen varit en toppen dag på bageriet. Tack tjejer, ni har jobbat på bra idag...

Idag orkade vi inte laga mat, så vi hämtade hem från Libanesen på hörnet, mmmm..


Jag bara älskar libanesisk mat, så nu är jag mätt och belåten. Jag och Nicco har precis kommit överens om att åka till Libanon nångång, 2 st på jobbet är ju där ifrån och den ena vill så gärna få visa sitt hemland för oss. Sen är jag väldigt sugen på att få uppleva deras mat och te kultur.

Nu ska jag dricka den kanna te som jag precis kokat och titta på barnprogram med junior...

Nu drar jag till blåkulla...


Ska bara hämta mitt höckle på jobbet först.....

Yoo...

Nu är Vincent avlämnad i skolan

Ha en bra dag, mitt hjärta!!

När jag skjutsade honom såg jag nått äckligt på panelen, nått läskigt

Airbag skyten lyser, läbbigt!! Jag började genast fantisera om hur airbagen skulle utlösas, hur jag skulle få whiplash skada. Det ena senariot efter det andra dör upp i huvudet. Haha, ja tänk vad en liten lampa kan göra! Vi lär ju lämna in bilen nått är ju fel, men förmodligen är det väl så att airbagen inte kommer att utlösas vid en krock.

Nu tänkte jag vara lite tantig och läsa min trädgårdstidnig(jag bara älskar den tidningen) för som ni vet håller jag på att längta ihjäl mig efter sol. Skönt att dagdrömma lite om trädgården och planera vilka blommor som ska införskaffas. Vi har ju ingen rabatt förtillfället, bara ogräs och jord, men i vår/sommar ska detta fixas.

Så först trädårdstidning, sen den stora förvandlingen till påskkärring...

Vilken överraskning!!

Och himlen är???

GRÅ


Vill ha sol, NU!! Lyssnar lite på Bobban, blundar och känner sommaren. LÄNGTAR.....

RSS 2.0