Tjolahopp...

sitter på jobbet, ska snart åka ner till Uppsala and do my thing, leverera sallader å mackor. Vad tror ni har hänt då???

Jo, Nicco är magsjuk!!!

Jag kan lova er att det blev en lååång dag på jobbet för mig igår, 5.20 till 19.30. Men vad ska man göra???

Det är bara att rocka på...

hahaah, näää skoja bara!! Det är ju små tungt med nu är det helg tjohooo!! Å inte vilken helg som helst utan spökhelg aka halloween. Jag antar att det blir till att laga lite god mat å krypa upp i soffan å kolla på skräckisar ikväll, myyys...

Några skräckbilder




Söt 2-åring provar halloween masker och en psykopatisk skräcködla...

Happy halloween på er..


Idag har jag läst den...

sämsta jobbannonsen ever!!


Efterlysning!
Sökes snäll, trevlig generös chef som vill anställa trogen, skötsam 21-åring som desperat söker jobb. Är punktlig, social och gymnasieutbildad inom IT. Just nu går jag en chark och delikatess utb som slutar i nov.
Ja, om det finns en generös chef därute som önskar en desperat men punktlig 21 åring ring Kim Hillbom vet ja!!
Om det inte är ett skämt förståss, vem fan skriver att dom vill ha en generös chef i sin ansökan, haha



Har haft en ganska tråkig dag här hemma i min ensamhet. Det är inte kul att vara sjuk, jag får såå jävla dåligt samvete eftersom med min sjukdom kommer extra jobb för Nicco. Han vill inte bi sjuk iaf och själv medicinerade sig när han kom hem efter en slitig dag.

Gissa vad!!
Jajamen, ett glas whiskey på en vardag...


Modell för en dag...

För några helger sen var jag å syrran på folkets hus här i gävle. Där blev vi och en jävla massa andra modeller för en dag. Det var skit kul. Vi blev sminkade och fotade. Hår och kläder fixade man själv.

I väntan på fotografering



Fotorafering



Tyvärr var vi väldigt missnöjda med fotona. Det var konstiga vinklar osv. Det kostade 995 för 3 kort, 1995 för 25 stycken. Jag blev typ nöjd med 2-3 st. Vi köpte inga kort, med det fattar ni kanske. Hade jag haft 25 bra kort hade jag köpt dom men inte 3 för 995, jävligt dyrt.

Vi fortsatte kvällen hemma med lite foton, mat och öl.








Sen blev det utgång, öl och dans... en jävligt trevlig kväll!!

Fick förresten höra att jag är lik Lisbeth Salander, vet inte riktigt om jag tar det som en komplimang haha.



Hmm, vem är vem?? Nää skoja bara, jag tycker inte att vi är lik....

Buhuu, jag är sjuk...

Magsjuka, för första gången i mitt liv. Det är en mindre rolig upplevelse som jag gärna hade varit utan.
Men jag fick ett jättegulligt sjuksms från Helena igår. Jag blev sjukt glad, man blir glad när folk visar att dom bryr sig om en. Tack Helena!!

Vilken jävla tur att Nicco följde med mig på Uppsala turen i måndags, annars hade det blivit ett helvete för honom nu när jag är hemma. Han hittar ju inte så bra i U-sala. Och så här koncentrerad var han när jag visade honom


Men det verkar iaf gå bra för honom...

Happy friday...

idag är det Idolmys med familjen, imorgon hägrar SOVMORGON!! Yes sir...

älskar denna låt

Min engel...

med Rasmus Seebach är mye godt song...

Det är något speciellt med Danmark. Att jag känner så kan ju iofs bero på att min bättre hälfts ena halva är dansk. I början av vårat förhållande bodde han i Danmark och jag i Uppsala, skit jobbigt var det. Den längtan man kände då var brutal. Vi skrev kärleksbrev till varandra, riktiga brev på papper och inte via dator. Hmm undrar vart dom är nu??

Jeg aelsker deg min lille tissemand....
Jag kallade Nicco för tissemand förr, vet inte varför. Men jag tyckte iaf att det lät gulligt. Fick höra att det tydligen betydde snopp, hahha. Jag lovar och svär att jag inte visste det...

Round it goes...


This song kills, grymt skön...

Ja se det snöar...

ja se det snöar, det var ju roligt hurra!!!

TITTA DET SNÖAR!!

Ett tappert försök att fånga dom vita vackra snöflingorna som dalade ner på marken och försvann, ett misslyckat försök.

Det var iaf såå fint och jag fyllde av en härlig känsla och en längtan till december.
Jag älskar julen. Inte bara julafton utan hela resan dit. Att julpynta, barnens längtan och förhoppningar om att få de julklappar de önskat, julbaka, julpyssla och att ge bort julklappar på julafton och se glädjen i andra ögon mm. Jag tror faktiskt att jag är som lyckligast i december månad.

Allmänbildning??

Ja, men visst jag ger det ett försök!!

Ska försöka mig på att läsa igenom koranen, efter det är det bibeln som gäller. Nu undrar ni säkert vad jag har för problem och vilken skruv som måste dras åt, men jag har bestämt mig för att bli lite mer påläst. Hahhaha...

Jag och mina sötbollar var på vinterskojakt i lördags. Faan vad skor är dyrt, tänkte mig att skorna skulle kosta mellan 4-500 st. Men nej då, 800 kostade Vincents och Theos 700. Det ekade tomt i plånboken efter det!!
Efter skoköp blev det lunch på coffe & fresh i valbo...



Som den extremt bra och pedagogiska föräldern jag är mutade jag Vincent med ett spel. Lite barnvakt under kök och toalettstädning mot Fifa street 3...

Man får inte vara dum!!

Jag är rädd...

Usch jag är såå jävla rädd just nu. Har hört hur det knakar, krafsar och gnags i köket. Jag är så trött att det värker i kroppen men jag vågar inte somna. Tänk om dom små äcklen kommer fram från sitt gömställe. Neej fy faan!!! Hjälp mig någon, kom hit å sitt råttvakt i mitt kök så att jag kan sluta ögonen för ett tag.

Jag ringde till Nicco, men han bara skrattade å sa att råttorna kommer att krypa upp i sängen och ta mig.
Thank you babe, i really love you, OR NOT!!!



Gäster??

Verkar som om vi har fått gäster igen, objudna sådana!!

Såg detta hål i golvet idag. jippie, verkligen. Nicco har pratat om att han hört möss på nätterna och det verkar ju stämma. Äckligt!! Å Nicco som ska ut ikväll, jag har verkligen ingen lust att vara ensam i detta hus.
Katt nästa!!
Om jag får bestämma, men det får jag inte.

lovley...


Men tjolahopp...

Mitt hår sköter ju sig perfekt denna dag, vaknar upp och ser en festfrisyr i spegeln

Ja, typ iaf, hahaha

Igår vart det en lång dag på jobbet, en låååång dag. Började 5 40 som vanligt och slutade kl 18 40, med en 15 min frukost på morgonen. Tur att härliga Pauline förgyllde min dag och jobbade med mig. Det är inte lika tungt när man är 2.


Hon är het, fröken P.

Ungefär lika het som jag, kolla in puddingen.



I just know that you want to tap that shit!!!

Vi gjorde skagenröra igår och löken var den starkaste motherfucker jag någonsin hackat. Jag lovar. Det sved något såå fruktansvärt och tårarna rann eller rättare sagt sprutade ner för kinderna.

-Gud, vad har jag gjort för att förtjäna denna smärtaaaa??

Det gjorde så sabla ont att jag tog på mig ett par kvar glömda glasögon. Som jag förövrigt var väldigt het i eller hur. Det ska gå ganska långt innan jag sätter på mig ett par skabbiga glas som någon gammal tant lämnat i vår kyl i butiken. Ja du läste rätt, jag skulle hämta ett mjölkpaket för ett tag sen och där i kylen låg det ett par glasögon, ganska roligt ställe att lägga av sig ögonen på. Men nöden har ingen lag.

Idag hoppas vi på ett fint höstväder eller hur


Jag bara älskar hösten. Den där krispiga fräscha luften som luktar såå gott. Alla vackra träd med höstlöv. Och alla lövhögar att hoppa i. 

Happy friday to y´all...


Äntligen internet...

Har varit utan ett bra tag nu, och använt datan på jobbet. Men det är inte så ofta man sitter ner där, haha

Älskar den här låten, grymt skön

Den här med förresten

Nu ska jag laga mat, lax å kokt potatis mmm

Jag är inte bitter, nää

Ni vet ju att jag har en extrem hundlängtan har insett att det kommer dröja ett tag innan vi kan skaffa hund eftersom vi jobbar så mycket.

Men jag hälsar på pappa och Sebbe på verkstan nästan varje dag när jag är i Uppsala å kör

Där får jag min hunddos för dagen

Jag brukar snosa in mig i Zekes mysiga päls, mmmm härligt!!

Nu till poängen, jag har tjatat och längtat efter hund hur länge som helst, låååångt innan mamma å pappa kom på att de villa ha hund och skaffade Zeke. Fick höra att de planerar på att skaffa en till. EN TILL!! Men jag då?? När är det min tur?? Buhuuu... 

Nää jag är inte bitter... (nää det är jag inte men bara avis så att jag håller på att spricker, det gröna monstret knackar på min axel och jag öppnar dörren å släpper in honom)

Förresten är det jul tider på bageriet nu, ja du läste rätt JulTider. Nu bakas det peppisar för fulla muggar och det luktar såå gott.



Want some??

Billy visar upp den STORA american cookie som provbakades förra veckan

Thats a real big cookie ya´ll

Nää nu är det dags för mig att köra till Uppsala


Nu har det hänt en del...

titta bara här!!!
Innan frisören



Och efter



Känner mig verkligen total renoverad haha, Man gick in som en person och kom ut som en annan hos frisören. Men det känns bra, kul med nått nytt!!

 

Vad har hänt vecka som gått??

Nja, jag har jobbat känns som att man jobbar dygnet runt!!


Jag går ju upp ganska tidigt nuförtiden eftersom jag kör till Uppsala varje morgon!! Så jag har njutit av stjärnklara och vackra morgonar, tänkte visa er det jag ser varje morgon

Men ja, ni ser ju hur det gick. hahha. Det är något alldeles speciellt med himlen, stjärnor och månen. Jag blir så lycklig när jag tittar upp och möts av ett hav av stjärnor.

Förra veckan blev jag stannad av polisen för första gången i liv. Det gck ju så där, med det menar jag självklart inte att jag blåste positivt, men jag gjorde bort mig rejält.

Jag kommer och kör på väg mot Uppsala kl  5 40 på morgonen. Vid Ica Maxi möts jag av en polis som vinkar in mig mot väggrenen.
-Körkort och st1 kontroll!!
Jag ger polisen mitt körkort och hon granskar det. Medans hon tittar på kortet tänker jag så att det knakar. Vad i helvete är st1 kontroll?? SHIT!! Är det några papper jag ska ha med mig i bilen?? Vad faan är st1 kontroll?
-Ursäkta, men vad är st1 kontroll?? frågar jag henne lätt generat.
-NYKTERHETSKONTROLL.
Jaha, jag hade alltså hört helt galet fel. Polisen hade sagt nykterhetskontroll, hon lär ju funderat hur det stod till i mitt huvud,haha.
Jag blåste i kontrollen och hon var väldigt noga med att förklara allt som hände.
-Nu har du blåst, nu räknar kontrollen ut mängden alkohol i din andedräkt, här har du resultatet, neg, det betyder alltså att du inte har alkohol i blodet, provet var negativt, ha en trevlig dag.
Jo ,men tackar!! Jag har inte IQ fiskpinne för att jag hör dåligt.


Förra lördagen var jag å Nicco ute och åt med Markus och Linda. Riktigt trevligt och satans god mat.


Det blev en riktig krogrunda. Kvällen började på Old Saints där vi tog några öl och kollade på brynäsmatchen, sen gick vi till Harrys åt och drack drinkar, vi hann med O´learys och rack n roll innan vi avslutade kvällen på dansgolvet inne på goya.

Den här helgen som var spenderade jag mest i sängen. Har varit jätte trött och haft världens huvudvärk. Men innan vilan var Theo med mig på jobbet när jag körde i lördags.



Ni ser ju, jag ser inte alls pigg ut!! Inte konstigt att jag sov bort helgen, men en tur till hemlingby med barnen hann jag iaf med i söndags.


Ahmed bakade bröd som såg ut som tuttar förra veckan. Han ville gärna ta kort på dom, visst är dom snygga!!

Nää, nu räcker det för idag. Hejpa hejpa på er kära vänner





tracy chapman


Älskar henne och hennes texter...

RSS 2.0