Snälla hjälp mig!!

Om det finns någon vänlig själ därute som kan förbarma sig över mig, SNÄLLA GÖR DET!! Jag finns på Hamiltongatan vid elkedjan och är desperat. Det var längesen någon brydde sig om mig. De som finns i min närhet utnyttjar mig bara, dom fimpar på mig och drar. Jag betyder bara en sak för dom.....Jag orkar snart inte längre, jag är verkligen på bristningsgränsen av vad jag klarar av.



Med vänliga hälsningar "Fimphinken"

Nu är det dags

för sängen, men innnan jag hälsar på John Blund tänkte jag visa vad jag å Makaron sysslat med idag!!

Vi har varit modeller för en dag igen, den här gången vart bilderna ok. Visar mer sen....

GOD NATT PÅ ER

Imorgon...

Imorgon kommer denna människa hit...

Vi ska ha en super härlig och rolig systerdag.

Man får ju hoppas att hon inte beter sig så här, då blir det inte sköj, hahah...

Jag längtar!!!

Nu ska jag och Vincent bädda ner oss i soffan och kolla på Harry Potta. En kanna te, en pomelo och en godispåse får göra oss sällskap....

Conversetår...

Idag var första dagen på jobbet sen tisdags, jag har spenderat mina dagar hemma med en sjuk Theo. Men nu är det bättre som tur är!!


Jag har skaffat mig en ny åkomma som jag döpt till conversetår!! Å det gör ont kan jag lova, men bara för typ 2 sek. Vad är då conversetår??
Jo, som ni alla vet är ju converse skor väldigt smala. Mina fötter är breda. Vilket är en dålig combo. Min ringfingertå får typ kramp eller sendrag i tid och otid. Minst en gång om dagen. Det började när jag köpt mina första converse och har fortsatt sen dess. Trots att jag inte har converse på mig!! Det gör såå satans ont.
Men ska man vara fin får man lida pin, eller??

Min stackars fot som idag ska få lite extra kärlek, fotbad peeling, massage och nagellack väntar ikväll. Och ja, jag måste tyvärr göra det själv....

För ett tag sen..

red jag, syrran, Linda och Sandra på islandshästar. Snacka om att det var längesen man satt på hästryggen, typ 17 år sen är man var 12!!

Ganska nervösa systrar innan turridningen.




Vi red på "mackmyrastallet" Islandica. Det var verkligen jätteroligt och en timme kändes som en kvart. Stackars Mathilda fick en slö häst som var äldre än henne, så det blev inte så mycket trav eller tölt för hennes del. Min häst gick i passgång, det var en bumpy ride kan jag lova, hahaha.


En skit mysig dag som avslutades med att jag å mallan lagade god mat och gottade ner oss i soffan med tekannan och lite godis.

Jag gillar att ha dig här makaron, det blir alltid roligt och mysigt....

Gaston och Zeke...

Min mamma och pappa köpte hund för ca 2 år sen, en schäfer som heter Zeke. För 2 år sen köpte även Billys å Rosannas pappa och Helena en schäfer, Gaston. Snacka om vi alla blev förvånade när vi fick reda på att de var brorsor. 2 valpar av samma kull i Västerås, haha världen är inte så stor som man tror. I söndags träffades dom för andra gången. Helena var tvungen att jobba men jag lovade att ta några kort, så här kommer dom!!

Till dig , Helenis!!








Såå mysigt med tända ljus



Älskar när det börjar mörkna ute så att man kan få tända ljus å bädda ner sig med en kopp te. Känlsan av lugn, kärlek och värme sprider sig i kroppen och jag känner att jag klarar av alla problem världen kastar åt mitt håll.

Så sjukt konstigt att lite ljus kan göra så mycket med humöret. Idag har jag varit jättestressad, nästan känt panikångest över hur livet ser ut just nu. Har kämpat med att hålla in tårarna och hjärtat har varit omlindad av betong.
Jag hinner inte med livet. Hinner inte umgås med barnen, hålla ordning i hemmet(städa,tvätta, renovera klart), storhandla, laga god och hälsosam mat, baka, träna, vara med vänner(och ni som känner mig vet hur jag är, hur stort mitt behov av vänner är) läsa böcker. Ja listan kan göras lååång. Är så trött att jag somnar 8 nästan varje kväll.
Det är en jobbig period i livet för tillfället, hoppas att den inte blir långvarig....

Mina föräldrar har köpt...

ett hus på landet!!

Jag avundas dom som kommer att ha skogen vid tomtgränsen, och en kohage som granne. Härligt!

Jag följde med och tittade på huset i lördags, visst är det fint.




Hör och häpna.... 2 höns ingick i husköpet, hahaha....

Dom sprack..!!!

Nej, jag pratar inte om mina drömmar, utan nått way worse!!

BRALLORNA!!!

Shit vad pinsamt och shit vad jag tackar god and all above för att mamma å pappa bor i Uppsala!!

När jag kom till första kunden igår hände det som jag aldrig trodde skulle hända mig. När jag böjde mig ner för att ställa ner de 4 backar med sallad å mackor jag bar hörde jag ett pinsamt ljud.
BRAK, och sen kände jag ett härligt vinddrag i arslet. HAHAHAH...

Jag gjorde en snabb sorti i krabbgång för att ingen skulle upptäcka att mitt skitsnygga arsle stack fram ur byxorna.

Ringde mamma kl 6 45, skrattade hysteriskt och bad om att få låna ett par byxor.

Vad skulle jag gjort om inte föräldrarna bott i Uppsala. Dom säger ju att brudar säljer bättre halvnakna, men jag tror inte att spräckta rövbrallor räknas.....

RSS 2.0