Like it...


alot...

Nu spritter det i benen, vill dansa, haha

got to love it

Rihanna-only girl

Hon är ju såå snygg...

God morgon eller...

regnet smattrar mot köksfönstret, himlen är grå och mitt samvete likaså!!

Idag har Celine min svärsyster 25 års kalas, och vi har tackat nej. Det känns inte riktigt rätt i hjärta och mage att inte gå på hennes fest. Vi sa nej för att galejet är i Kungsgården, the swedish outback, haha. Jag vet liksom inte ens vart Kungsgården ligger, vet bara att det inte är allt för nära Gävle. Det skulle alltså bli problem att ta sig hem, sen jobbar ju jag å Nicco imorgon.
What to do??
Man vill ju vara en del av sin familjs liv. Jag vill kunna kolla tillbaka och säga att jag var delaktig. Jag vill kunna säga
-Kommer du ihåg ditt 25 år kalas, faan vad kul vi hade!! När jag är 50 och tillbaka blickar en fredags kväll över ett glas rött.

Dåligt samvete is my middle name...

Har nyligen kommit hem från min körrunda i Uppsala, folk måste ju ha sallader och mackor även på lördagar!!

Jag har varit en naughty driver igen och papparazzat när jag har kört.

Stressade på hemvägen för att hinna med Niccos bandymatch, men nu är jag hemma och frukosten hägrar.

Strange...

Konstigt hur vädret kan förändras så snabbt!! När jag körde till Uppsala imorse var det strålande sol här hemma i Gävle.


Men en bit på vägen mot Uppsala vart det tjock dimma ute, det slog om hur snabbt som helst.
Konstigt!



Idag är jag glad att man är en Gävlebo, hahaa

Förresten så sa Billi till mig på skarpen idag!!

Lek inte med mobilen när du kör PAULINA, sluta ta kort!!!

Förlåt, jag vet att det kanske inte är det smartaste och jag klassas förmodligen som en usel förare just nu. Ska försöka att sluta med mitt dåliga beteende, men jag har ju så tråkigt på vägen. Trots att morgongänget på P3 förgyller min vardag. Till mitt försvar säger jag att det inet är så många bilar ute så tidigt på morgonen(men det är väl ingen ursäkt)


Dåligt dåligt...

jag vet, men jag hinner verkligen inte blogga!! Jag jobbar lite mer än 10 tim per dag, sen är det dagis, matlagning, bolibompa, läxläsning med Vincent, natta barnen och sen är jag dödstrött!! När det lugnat ner sig på jobbet blir det nog lite mer data tid, jag orkar inte ens läsa andras bloggar.

Igår började dagen med en körning till Uppsala för att leverera varor och lite frukost hos mamma och pappa hann jag med. Så mycket som jag träffar dom nu förtiden har jag inte gjort sen jag bodde hemma. Mysigt!!
Väl hemma var det lite städning(det ser förjävligt ut här hemma, men orken fins inte för städing tyvärr) sen en runda på stan och sen mot sherwoodskogen, nähä hemlingby skogen menade jag, Hahha.


Lite svamp httade vi, jag och Theodor...

En mosad kantarell vid lekplatsen

Fingersvamp

Men vad är det här för sort???

Det var mysigt att komma iväg till skogen.

Lite bilder från veckan...



Nu är det tidningen och en kanna te som gäller, sen på med kostymen för att gå å rösta och sist till jobbet igen.


Äntligen lördag..

som jag längtat efter helgen och lördagen. Jag har längtat efter att få sova ut, vakna å äta en låång frukost med morgon tidningen och ha hela dagen framför mig utan några krav.


Men tyvärr somnade jag å Theo i soffan igår(ingen ansiktstvätt eller tandborstning blev det), vilket ledde till en ganska obekväm natt. Jag vaknade kl 6 med en lätt ryggvärk. Så mycket för att få sova ut, haha.... Men dagen ligger iaf framför oss utan några måsten.
Men vi måste hinna med att storhandla, städa och se över barens höstgarderob. Det behövs nog nya vantar, mössor och fleecetröjor mm.

Ikväll är det god mat, trevligt sällskap och spel som gäller. Billy och Anna kommer över, sen har jag skickat mess till Rosanna igår och bjudit in henne och familjen(får se om jag blir tvungen att ringa henne idag eller om hon svarar).

Det var ingen pik till dig rosa ;)

Nu frukost och morgontidningen....

Blommor, IGEN!!

Igår fick jag blommor av Nicco, skit snygga riktigt mörklila kallor.

Fucking gorgeous...

Snart är det dags för barn avlämning och jobb. Sen har Vincent fotbollsträning, men sen är det

FREDAGS MYS, om det så är det sista jag gör

Överraskning

Igår överraskade våran söta personal oss med blommor.

Grattis och lycka till önskningar fick vi pga det nya företaget!!
Hur gulligt som helst, jätte glada blev vi, jag å Nicco

Papegojrumpan vi fick passade in like a glove på fönsterbrädet i sovrummet

Thank you!!

Snart dags för

jobbet, man får ju hoppas på att saker flyter på lite smidigare idag.
Känner mig som en levande död för tillfället. Varför?? Jo, man delar ju säng med Nicco och barnen. 4 pers i en säng blir trångt, natten blir som en brottningsrond om sängplats, täcke och kudde. Sen har jag vaknat med jämna mellanrum, förmodlingen för att jag inte kan släppa jobbet och varva ner. Not good!

RSS 2.0