Skönt att kunna...

hänga ut tvätten

Såg att mina dahlior börjat att blomma, de är så fina

Ska försöka att städa lite, det behövs verkligen om man säger så. Man jag tror att det inte kommer att bli mycket gjort...

Härlig helg...

I fredags var vi ute i Långsand och grillade med Hilda å Viktor. Maten var super god och sällskapet var trevligt. Vi åt, tog en liten runda ner till strandkanten och spelade spel. HUR KUL SOM HELST. Jag älskar att spela spel.

Lördagen spenderades delvis på spa i sandviken, delvis hemma hos Cissi och avslutades med en kort runda på krogen. Spat var hur skönt och trevligt som helst(trots att de inte verkade ha stor koll på läget på Karisma spa).



Vi åkte Connys raggarbil hem till Gävle och vidare till Cissi.


Hemma hos Cissi pratade, dansade och sminkade vi oss. Sen lyfte vi taket när vi sjöng singstar i källaren. Hur kul som helst, men tyvärr gör man misstaget att dra till krogen. Oftast är det mycket trevligare hemma. På stan åt jag en korv, sen gick vi in på heartbreak lite snabbt, men det var verkligen boring så vi gick till donken å sen for vi hem.
Söndagen spenderades med familjen, vi picnicade i en lekpark sen lekte vi hemma, grillade och bara njöt av en härlig söndag.


Vi försökte ta ett familjekort åt Lise men som ni ser gick det inte så bra..

Nu är det frukost dags, sen ska jag försöka klura ut vad jag ska hitta på en ledig och härligt solig dag som denna.

Vilken otur...

eller inte!! Tänkte lyxa till det lite till frukosten å skar upp en melon, men ungarna ville inte ha så jag fick allt själv.
Osis?? NOT!!

Jag läste ut boken går, jag kan verkligen rekomendera den. Tänkte börja läsa Marilyn Mansons bok, nån som har läst den??
Jag somnade i soffan igår, vaknade upp av serien kvinnor som mördar. Gick å hängde tvätten å la mig i sängen.

Vaknade upp i morse med mascara på kinderna. Man känner sig verkligen fräsch då!!

Snart ska jag lämna av Vincent på skolan, en stund efter det är det Theos tur att gå till dagis. Sen blir det ett besök hos Brunos innan jobbet. Ikväll ska Vincent gå å se Joe Labero med sin farmor. Jag, Nicco å Theo åker ut till långsand och härliga Hilda å gäddan för premiär grillning i deras nyköpta grill.

I´m stuck....

jag håller på att läser en super bra bok!!

Igår när jag kom hem från jobbet lekte jag med barnen en stund, lagade mat och fastnade i min bok. Sträckläste ett antal sidor och plöjde genom ca 220 sidor. Snart ska jag fortsätta och läsa slut den idag....

god morgon

är lite stressad, ska göra iordning mig för jobbet bums egentligen. Men ville bara dela mig av en låt som jag bara älskar, lyssnar på den varje dag.

Texten är så grymt bra...

Hejpa hejpa på er...

Äntligen lunch..

åhh som jag har väntat på att få äta lite, håller ju ta me faan på att svälta å tappa klänningen.

Ja ,det ser ju iofs mer ut som frukost men ändå!! Te, macka, yoghurt och jorgubbar är mumma...

Snart är sommaren här å torgen runt om i vårat kära land kommer att fyllas med jordgubbsstånd, jag längtar.

Erkänn att ni tycker att jag är het i mina arbetskläder, hahha

Förresten gjorde vårat lag sina första mål igår, TJIHUU. 2-2 blev det i den första seriematchen mot team sandviken, å det var skit kul att spela igår..

Nää nu ska jag äta upp min macka, see you

 


Kräfta??

Nu har man landat på jobbet efter solning och dusch på Brunos. När jag kom innanför dörrarna möttes jag av en förvånad Billi.
-Vad har du gjort??
-Jag har solat!
-Men du är ju helt röd, har du sett hur du ser ut eller??
-Haha. ja men det lägger sig snart.
-Gå å titta dig i spegeln (asgarvar), har du sett hur du ser ut eller. DU ÄR HELT RÖD!!
-Jamen det lägger sig snart...
-Kolla Olle, kolla hur hon ser ut, hon är helt röd!! Titta dig i spegeln.

Både Olle å Billi skrattar!!
Jag går därifrån å muttrar att det faktiskt lägger sig snart. Hahaha, här går man å tror att man ska bli lite brun å sommarfräsh men nej då man blir kräfta istället.

Nu är det dags för en kopp te å sen kontorsjobb...

Ett himlans bra ordspråk...

En del är lyckliga för att de är vackra,
andra är vackra för att de är lyckliga.


Smart tänkt, väldigt sant och verkligen något att inandas å tänka på.

Bootcamp sommar 2010



Pauline: Djaha.. i måndags sprang vi ju vårruset och det gick bättre än väntat! Vi var även ute i torsdags och sprang 5 kilometer igen och det gick hur bra som helst. Så nu är det alltså 5 km som gäller och jag hoppas det blir mer och mer. Maten då.. känns sådär.. jag äter fortfarande bra på vardagarna men jag känner att jag vill ha någonting på helgen iallafall, och så blir det. Jag har inte kommit närmare någon sommarkropp och vettefan om jag kommer dit någon dag!

Paulina: Men oj då, dags för lite uppdatering kanske. Jag har ju varit en riktig slarvmaja å glömt bort(jag tror att det varit med flit på nått undermedvetet sätt) att uppdatera 2 söndagar i rad nu. Sminska mig på rumpan om i vill.  Veckan som gått har jag varit ute å sprungit 5 km 2 ggr, varav ena gången var på vårruset. Det känns faktiskt riktigt bra, jag å Pauline har pratat lite lätt om att springa antingen tjejmilen eller lidingöloppet. Men vi sa  att vi skulle känna in våran form lite närmare startdatum. Jag håller mig i skinnet ganska bra på matfronten men på helgerna tillåter jag mig att svulla lite. Å denna helg har det blivit både tårta, kakor och chips.  Men man måste ju leva medans man lever eller hur.

 


Helger 2

Lite bilder från förra helgen

Härliga Hilda och hennes lilla gädda var på besök. Vi gick på cirkus, åt grillat, spotifyade  och spelade spel. Hur trevligt och mysigt som helst.

Denna helg har det varit fotbollscup i Forsbacka (synd att mamman inte är lika duktig på boll som sonen). Senare på kvällen grillade vi här hemma med mor, far, maki, erik, sebbe, patte, johan å carina på besök. God mat å trevligt sällskap.

Grill dille...

det är vad våran familj har!!

Vad blir det till lunch idag??

Jo grillad fläskfilé, tortilla, salsa å grönsaker. Grillat, regnet till trots

Åhh det känns såå rätt

Jag vill verkligen skaffa hund, det är min största dröm i livet typ.

Kopplet sitter perfekt i handen, hahha

Ja ni ser ju. Jag är hur glad som helst med en hårig vän vid min sida. Jag liksom flyger på moln...

Synd bara att man har ett reoveringshelvete till boende, annars skulle gärna en valp få komma in i mitt liv!!

Morgon morgon...

Under denna vecka har jag haft funderingar över vänner. Ända sen jag flyttade till Gävle har jag verkligen saknat en riktig vän. Någon som verkligen bryr sig om mig. Visst har jag skaffat några vänner här och jag umgås med några tjejer ibland. De ringer när det är något som händer, typ spelkvällar, fester och träffar. Men jag har inte någon som ringer för att umgås. Inte någon som hör av sig för att bara umgås med mig.
Jag saknar verkligen någon att dela hemligheter med (ja jag vet, lite fjortis stil) någon att prata med när man är ledsen eller super glad. Jag vill ha en vän som tänker på mig först när det händer något kul eller tråkigt. Någon som vill dela sin vardag med mig.

Visst har jag familj och är gift. Jag delar ju redan vardagen med någon, men man behöver vänner på sidan av. Många som man pratat med säger att Gävle är en super svår stad att komma in i. Och det känns verkligen så!! Jag förstår självklart att ens barndoms vänner kommer först om dom finns kvar i ens liv. Och det verkar som om man verkligen är tajta gäng här redan. TRÅKIGT!! Eller kul för dom men tråkigt för mig.

Förr var jag verkligen jätte ledsen över det här med vänner, men nu känns det inte lika jobbigt. Man har typ accepterat att man inte ha någon som står en riktigt nära.

Men egentligen vill jag inte acceptera det, för alla behöver någon...

Tjo len...

Väskan är packad och skjutsen är på väg, snart bär det av till U-sala. Kuligt!! Vi tog bilder på vårruset genom svenska spel å idag hade dom äntligen kommit upp på deras sida.

Jag å Pauline innan start, laddade till tusen

Lag Celluliterna efter målgång. Visst hade vi ett snyggt namn, moahah...

Föresten så älskar Theo the mean kitty song (hans mamma med), vi har lyssnat på den typ 100 ggr på rad idag.


Jag har lagt upp den förr, men jag gör det igen för den är ju såå kul...

Nu ska jag städa toan innan makaron kommer

See you all in U-sala...


Fröken god morgon...

så känner jag mig nu!!

Sminket hänger nere på kinderna och håret står åt alla håll, haha.

Igår var det lite av en stress dag. Till jobbet på morgonen, mycket att göra där jag brukar blogga på lunchen men det hanns inte med, efter jobbet bar det av till banken. Sen carlings för inköp av Makaronens present, fick skynda mig till dagis å hämta Theo. Hem till middan, sen hade Nicco träningen och efter det åkte jag till hemlingby och sprang 5:an. Sen var det bara hello sängen!!

Idag är en ledig dag, men med en hel del att göra ändå. Ska till bvc för 2 års kollen, städa, fixa present till brollan och sen till Uppsala. jag å syrran ska med morsan på afterwork. SKITKUL!! Jag har verkligen längtat efter att få göra nått ensam med mamma å makaron.

all you gröt haters out there..

hur gott ser inte det här ut

Gröt är faan den bästa frukosten, i love it. Spec om mina söta svärisar gör den. Har ni tänkt på att allt alltid blir godare när någon annan lagar det, trots att det är samma rätt å recept. Weird.


Det är inte bara jag som har en förkärlek till gröt. Vincent älskar det med, haha.
Say hello till familjen gröt!!


god morgon...

medans gröten kokar sitter jag här och funderar på mina i-lands problem. Jag  har ju tidigare snackat om ett par jeans med hål i och deras existens i min garderob, jag funderar fortf på om jag ska behålla eller skänka!!

Jag gillar inte tvätten på dom och fickorna på rumpan tycker jag är får små..

Det blir osnygga veck i tyget vid hålen som växt sig större.

Så himla konstigt, för trots att jag ogillar dom skarpt tar jag på mig dom ganska ofta. Vad har jag för sinnesrubbade probem?? Lösningen är väl att skaffa nya brallor med snygga hål och slitningar så jag slipper gå runt i dom här fula, ahha.. För ni kommer väl ihåg var Maria Montazami sa:
-Folk vill inte titta på en ful människa!!

Idag har vi våran sista match i cupen, om vi vinner den får vi spela i finalerna på lör!! Kul, men jag tvivlar på det. Jag får väl kanske ta Celines råd och tagga.
Alla vet väl att loppet inte är kört förrens den feta tanten sjunger, moahaha...

Vilken hetta...

snacka om härligt sommar väder!! Nu är man klädd i shorts å linne och bara njuter, härligt!!
Lite bilder från gårdagen




Sitter i trädgården å väntar på att Celine ska komma förbi å göra mig sällskap en stund, å nu öppnades dörren det är time for tea...

Nu var det ett tag sen igen....

idag har jag, Pauline, Celine, Simone, Lise och Rebecka sprungit vårruset. Hela 5 km och vi sprang hela vägen, det trodde inte jag med tanke på att jag inte tränat nått. Härligt jobbat tjejer!!
Lägger upp lite bilder imorgon...
Nu är det en kanna te som gäller och lite hollywood wifes!!

Fredag

Dagen började med jobb, Cissi och Pauline är så mysiga att jobba med. Riktigt skön dag på jobbet har det varit. Sen hämta barnen på dagis och skolan. Vincent hade fotbollsträning idag, han blir bara bättre och duktigare för varje träning som går. Han är så duktig min lilla Vinza. Jag, Theo och Isse lekte på sidan av planen medans träningen pågick.



Jag lekte gangster med Theos sjal hängandes i byxan, ganska snyggt faktiskt. Kanske ska bli min nya stil, haha.

Planen för kvällen var grillning och några öl på uteplatsen, men hungern tog över. Magarna kurrade och kläderna började ramla av, det var mat som gällde och fort skulle det gå. Räddningen blev pizza. Inte så gott som grillat men vi slapp dö av hunger. Ölen byttes ut mot fika och kvällen blev inte som tänkt.

Vi får ta den där ölen imorgon ist, då kommer härliga Hilda och gäddan förbi för lite grillning. MYS!!

Mmmm...

frukost, det bästa målet på dagen!! Jag älskar frukost

Melon, grapefrukt, äpple, banan, ägg, yoghurt å flingor, fruktlimpa och tekannan!!

Hittade en blogg på aktiva listan som fick mig att svälja gråten vid frukostbordet. Verkligen ett jättehemskt människo öde och mina tankar kommer att gå till denna familj hela dagen. Ibland vet man inte hur tur man har som har en frisk familj, man är så upptagen i småproblem och glömmer bort det viktiga. Vi har alla hälsan, kärleken och ett tak över våra huvuden. Vad mer kan man begära!!

Läs den http://bambinidolce.blogg.se/

Röd dag...

mitt i veckan, skönt!! Känns verkligen som ett andningshål i denna vecka som varit späckad med aktiviteter. Man är ju inte van att jobba varje dag, sen hålla på med renovering på kvällarna. Men imorgon och på lördag är det jobb igen.
Så vad ska man hitta på idag då?? Nja, sätta upp gardinstänger i köket och i Vincents rum, borra upp hyllor i hallen, tvätta täcken och kuddar(Theo har nästan spytt ner allt den busen) och fortsätta i Theos rum med förarbetet innan tapeterna kan sättas upp. Detta är vad vi borde göra, men vi får väl se vad som händer, hahaha

Igår åkte jag och barnen till svärisarna efter jobbet. Vincent fick en klubba på vägen dit och vad hände tror ni??

Jo, klubban fastnade i håret, han såg så rolig ut där i baksätet när han bad om hjälp. Jag och Nicco pratade om att starta en ny trend. Klubba i håret. Skit roligt hade vi när vi fantiserade om att hela Westman familjen skulle gå på stan med en varsin klubba hängades i håret. Vad skulle folk säga då tror ni. Hahahah

Nu är det frukost som gäller....Tjolahopp....

Snabbt,..

jag ska trycka i mig ett äpple å en kopp te lite snabbt. Sen bär det av hemmåt, till renoveringen. TJIHUU

Igår jobbade jag på morgonen, sen renovering hemma, läkare med Theo, laga mat, diska, renovering igen och tillslut duschen och sängen. Kl 23,45 lade vi oss i sängen.

Visst lever jag ett roligt och spännande liv förtillfället, haha


Söndag=ute dag

Hela dagen har spenderats ute i det fria idag. Skönt!! Vi har planterat blommor, å grejat i rabatten, klippt ner rosorna, spelat boll, gungat, grävt i sandlådan osv. En riktigt mysig hemma fixar dag. Nu är det en kanna te och lite fika som gäller.

Scchhhyyy....


alla i huset sover utom jag, tänkte överraska dom med att göra en härlig söndagsfrukost!!
Bröd, kaffe, te, fil, flingor, färsk frukt, morgon tidningen you namn it..

Mmm, det är såå gott med grapefrukt, jummi..

Det blev inga utemöbler igår, ska åka å titta idag igen. Det är ju såå svårt. Vi hittade ett bord som var ok, men i felfärg. Jag vill nämligen ha det i svart med det fanns bara i silver, vad ska man göra då??

Det hade varit bra om det var i en annan färg, vad tycker ni??

Vi måste iaf införskaffa ett stort bord så vi kan ha många över på grillkvällar och Billy har redan hotat oss!! Han kommer inte besöka oss i sommar om vi inte skaffar ett stort bord, men det får inte vara för långt för då kan man inte prata med den som sitter längst bort. Vi måste oxå ha sköna stolar, annars väljer han bort oss.Det är så skönt att veta att han bara kommer om vi har ett bra utebord med sköna stolar.
Han kommer inte för vårat sällskap, hahah.... Du är en riktig vän du bull-billi

Beautiful Saturday....

åhh jag har precis vaknat!! Fattar ni hur längesen det var jag fick sova så här länge, jag kan inte ens minnas senast jag sov till 9. 15. Billy den busen ringde å väckte mig, men det gör inget!! Kollade nyss ut och vad ser man, en blå himmel. Jag känner mig så himla glad och lycklig. Vet inte vaför, men vem bryr sig. Lycka är en bra känlsa.



Så vad händer idag då?? VET INTE!! Men är sugen på att plantera klart mina blommor, köpte några sommarblommor igår oxå. Vill hinna med att städa lite, fast egentligen inte i det här vädret och så vill jag införskaffa utemöbler. Om det blir av är definitivt en premiärgrillning här hemma på schemat. (Än så länge har vi bara grillat hos Mälby-Gladh). Men vi får väl se vad som händer...

Matchen igår förlorade vi tyvärr med 3-0, men nästa match vinner vi!!


Äntligen fredag...

Nu är det äntligen fredag och jag är ledig, SKÖNT!!
Dagen börjar med en visit hos härliga Hilda, sen om jag hinner med ska jag till Vinnersjö och införskaffa lite sommarblommor(ni anar ite hur billigt det är där) och på kvällen har jag match å efter det har killarna match.

MYSIGA, ROLIGA FREDAG!!!

Jag skulle vilja klämma in en husvisning, men det känns som om det blir liite tajt att hinna med. Jag å Nicco har kollat in ett hus som är hur fint som helst, men det ligger lite off. Synd!!


Kurera dig...

Nicco är trött på att vara sjuk nu, därför ska han trycka i sig en massa nyttigheter

Visst ser det gott ut,jag blev nästan lite avundsjuk!!

Han är iaf stolt över sin sallad och ville att jag skulle visa den för hela världen, så jag visar er...

Glassigt...

Sweet sweet B, du gjorde ett super bra jobb med glassen idag!! Det var verkligen super duper gott, jag vet att du tycker att jag är dåligt på att visa hur bra jag tycker saker är.

Det var verkligen smaskens!!


Morgon morgon....

när jag var yngre sa vi alltid
-Morgon morgon.
Istället för god morgon. Idag är det en god morgon, har fått sovit lite bättre och så händer det roliga saker idag. Jag ska nämligen få en ansiktsbehandling(eller få och få, jag betalar ju för den), sen efter jobbet är det fotbollsträning och klockan 9 är det Criminal minds, tjihuuu.

Nu ska jag sätta på lite te, äta frukost med Vincent och läsa tidningen Sköna hem.


Nödlösning...


När jag hämtade Theo på dagis idag hade han sin sjal på huvudet. Han såg ut som en liten pirat när han kom springandes över gården, supersöt. I morse hittade jag varken skor eller mössa hemma, frågade Nicco eftersom han hämtade igår. Han sa att allt låg i bilen, men mössan fanns inte där. Så han blev mösslös på dagis idag, men det löste dom fint som sagt, hahah

Piinsamt...

så till den milda grad!!! Jag blir så trött på mig själv...
Åkte och lämnade av Theo på dagis, parkerar bilen och traskar in till hans avdelning. Jag ger honom en puss hejdå och går tillbaka till bilen. Försöker att låsa upp bilen med "låsdosan"(ja vad faan kallas den för), det funkar inte. Jag trycker och trycker, riktar den mot olika ställen på bilen och tänker att batterierna måste vara dåliga eller kanske tom slut. Neej, det funkar inte. Jaha!! Fuck!! Börjar känna lite småpanik, försöker öppna med nyckeln, men det går inte heller. Jag svär högljudt!! Stoppar i nyckeln igen och försöker vrida våldsamt, tar ut nyckeln och försöker igen med dosan men inget funkar. Då tittar jag in i bilen och ser...

 

Men vad faan det är ju inte min bil. Jag tittar omkring mig lite snabbt, det är bara en gubbe på morgonpromenad med hunden som stannat och tittat nyfiket. Resten av världen har som tur är undgått att se mina försök att ta mig in i någon annans bil, TUR!! Jag springer smått generat till min bil, som står precis bakom den andra bilen som föresten är exakt samma modell och färg med likadana tonade rutor. (Jag menar vad är oddsen att en precis likadan bil ställer sig brevid din bil på typ 5 min, inte höga!!) Jag hoppar iaf in i min bil, startar den och börjar backa ut ur parkeringen, får motorstopp, ler lite generat och rivstartar å kör därifrån!! Gubben står kvar å kollar i backspegeln.


Ja vad säger man?? LOSER, eller iaf the joke of the day.!!

Nu ska jag ta mitt pinsamma arsle ner en våning och jobba, Hejpa hejpa på er


Morgon...

Så var det en ny dag igen, himmel status=blå med lite moln. yeahh. Har sovit som ett arsle i natt, de få minuterna jag har träffat john blund. Nicco har haft 40 graders feber, han har svamlat, varit kokhet och inte legat still för 5 öre. Theo har oxå farit runt i sängen och varit allmänt jobbig. Jobbigt!! För det är en del att göra på jobbet nu på morgonen, inte sååå kul att vara trött då.

Men jag försöker att hålla god min och le, hahah....

Ahmed har frågat efter mina inloggnings uppgifter till bloggen, han vill fixa en snygg design åt mig å han påstår sig veta precis vad jag vill ha. Ska bli kul, så nu är det upp till bevis.

Nu är det frukost som gäller om jag ska ta mig igenom denna dag.

I´ve got a crush

on Pazzo crush. En snuskigt god dricka på cafe Pazzo.


Och varför nöja sig med en när man kan köpa två

En caffe mocha slank oxå ner medans jag å Celine väntade på att klockan skulle slå 19.15.

Celine säg hej till publiken, hahaha

Shit vad mycket folk det va på vip kvällen hos vila, ni anar inte!! Klaustrofobsiska människor och de med torgskräck, göra sig icke besvär. Det gick alltså inte att röra sig därinne, kön till provhytterna var milslång och kön till kassan stod vi i ca trekvart. Det är tur att man börjar skratta och bli flamsig när man är trött och att man inte blir sur. Jag å Celine stod och skratta i kön så att tårarna sprutade, folk måste ju ha funderat vilken skruv dom skulle skruva åt i våra skallar, hahaha...
Lite kläder fick jag med hem, imorgon ska jag modella för er!!!

Ps, Nicco hade städat när jag kom hem idag, snacka om en lyckokväll...

Lite info...

har kollat runt lite efter en glassmaskin till jobbet. Vad tror ni en sån kostar??

Jo, 186 300!!!

Kan ni fatta vad dyrt, jag tappade hakan när försäljaren sa vad den kostade..

 
Man lär ju äta med andakt om vi införskaffar en sån!!


On work...

nu har man landat på jobbet, ska snart hoppa i work outfiten. Har precis varit på flügger och beställt tapeter till Vincents rum, som ni kanske kommer ihåg blev det ju inte så bra med dom randiga. Så nu valde jag svarta med vita stjärnor. Det blir väl bra, men inte lika fint som dom randiga. Hatar att göra nödlösningar, men men.

Efter jobbet ska jag och Celine gå på vip kväll på Vila. Chic kommer dit å ska visa deras favoriter och sen är det 30% på sortimentet, det gillas. Har spanat in en kofta, en prickig kjol och en blommig kjol, men vi får se vad som följer med mama hem ikväll...


God morgon...

känns som om man börjar bli bortskämd med att vakna till en blå himmel, lovely. Fotbollsmatchen igår gick faktiskt bra, 0-0 blev siffrorna. Vi hade ingen målis igår så vi lottade ut 2 st som fick stå en halvlek var. Vem tror ni blev den ena???
Jo, jag! Men det gick ganka bra, fick bara ett skott mot mig och det tog jag. Sofia däremot fick några fler bollar å hon tog dom. Bra jobbat Sofia! Hon har heller aldrig spelat. Det var skit kul att spela och jag längtar till fredag då nästa match är.

I helgen var jag å Nicco å kollade på utemöbler, men vi har nog inte riktigt bestämt oss ännu. Hittade iaf den här roliga

Haha, den var häftig, men känns lite klumpig. Vi kommer förmodligen att köpa rotting soffor och tillhörande bord. Längtar för snart är ju sommaren här...

Lite valborg...

Här kommer lite bilder från valborg, jag hade tagit 110 kort men typ hälften av dom var suddiga haha



Det var iaf väldigt trevligt i bomhus, vi grillade, hade 5 kamp, kollade på en kase och umgicks. En perfekt valborg, synd bara på vädret. Vi håller tummarna för att det är varmare nästa år




Hilda var väldigt snygg kvällen till ära, värsta fotomodellen.

Nicco kallade mig för djävulen, moahahha....

Det var grymt skönt att vakna idag, solen skiner och jag är ledig TJIHUU... Så planerna för i dag är att plantera de blommor jag köpte på trädgår´n, träffa Celine för en kaffe på stan, reka Vila inför vip kvällen och spela våran första korpen match. Lte smått nervöst med tanke på att jag aldrig spelat boll, de vi möter är as grymma och hela Gävle har tydligen bestämmt sig för att komma å titta. Fy bubblan...

Nu är det frukost sen avlämning i skolan....

Bootcamp sommar 2010



Paulina: Vad är det för fel på mig?? Jag tror hela tiden att jag ska röra mig mer nästa vecka, men det blir inte riktigt så!!Den här veckan har jag sprungit 1 gång och tränat fotboll 1 gång, INTE OK!! Som Pauline sa har vi anmält oss till vårruset, så det är ju verkligen tummen ur arslet som gäller, fy och skäms på mig!! Men nått roligt har jag gjort denna vecka, nämligen en mat dagbok. Och jag ser ju att jag äter helt ok, inte så mycket skräpmat.Kanske just för att jag antecknar, går inte att smyga eller fuska då och jag tänker mer på vad jag stoppar i mig!!
Hoppas verkligen att jag har nått mera positivt att skriva nästa vecka...

Pauline: Det känns faktiskt inte så bra denna vecka, visst har jag varit ute och sprungit 3 gånger och promenerat, men jag har tryckt i mig för mycket osunda saker också. Så den här veckan får jag IG.. Vi har ju anmält oss till Vårruset som går den 17 maj här i Gävle och det känns lite nervöst med tanke på att jag är ganska trött efter bara någon kilometer i löparspåret, så nu blir det massor av springträning tills jag orkar springa 5 kilometer!!

Gårdagen började förjävligt!!

Nicco tänkte tapetsera klart Vincents rum, men det gick åt helvete!! Tydligen så har vi gjort på fel sätt, att sätta upp våder på bredden är inte lätt. Så nu har vi slängt två rullar åt skogen, alltså typ 1000 spänn åt helvete. Nicco var skit förbannad och jag blev väl mer eller mindre ledsen. Tråkigt när det svartnar för ögonen av ilska, jag pallar inte sånt. Vi tog en liten prommis till OK för att handla korv och lugna nerverna


Vincent kastade smällare



Theo blev uppäten av den bråkiga T-rexen



Med korv i magarna blev väl stämmnigen lite bättre, jag grävde i trädgården, Theo sov middag, Vincent lekte ute och Nicco gömde sig på övervåningen. Nån timme senare drog jag till Trädgår´n i Söderfors med Hilda för att shoppa blommor, å när jag kom hem var det fortfarande lite ilsket här hemma. Men efter lite tacos blev det bättre. Jag å Nicco kollade på Paranormal activity efter ungarna lagt sig och gissa om han blev rädd!!! Skit rädd var han, haha.

Idag tar vi nya tag och är en glad familj, hoppas jag.....

RSS 2.0